Småbarn som innan de åkte, saknade Lvl^2.


Nu är det inte två små barn som vaknar upp i Lvl^2. Dom är hemma hos sin föräldrar. De två små barnen, hade kul här på campingen. Emilia blev först hämtad av sin föräldrar. Hon var riktigt trött när hon åkte hem. Idag ska hon åka på kalas, vilket hon såg framemot. Hon är bjuden till något av alla lekland. När hon skulle åka sa hon, att hon gärna följer med oss igen. Det värmde mitt hjärta.

Alfred han var här lite längre, han ville vara ute och leka hela tiden. När vi stod och kastade boll, berättade han att han saknade husbilen och att vara här, redan innan han hade åkt. När hans mamma kom berättade han, att han redan ville åka husbil igen. När barnen åkt var jag trött, trött och kall. Det var inte alls det varma goda vädret, som varit förra helgen. När han åkte var jag genomfrusen, av alla timmar i kylan och blåsten. Men frisk luft, var det inte ont om. En härlig dag här på campingen igår. Idag ska vi åka hem. Idag blir det en dag i vilans tecken, där vi packar ur bilen och myser hemma.

Det röjdes en hel del här på Campingen igår. Ungar i klungor gick om kring och var coola. Hopp-kudden var ibland en fara för de små barnen. De större har fullt upp med sin lek, glömmer fort bort att de små barnen kan ramla och slå sig. När vi hade gått och lagt oss, vart det lite mera än oväsen på utsidan. Men de tystnade efter en timma eller två.

Nästa helg kommer Lvl^ 2 få vila. Då ska vi ha en trädgårdsdag. Så lite sallad och fixa till något sånär i trädgården. Nästa helg jobbar jag jour fredag till lördag. När jag kommer hem på lördag morgon blir det om vädret vill, en dag i trädgården. Att vi åker hem idag, beror på att jag jobbar i morgon. Har en del pass att plöja igenom i veckan. Två jourpass, två kortare pass. Det ska bli kul att träffa mina klienter och kolleger igen. Den veckan som gått hade jag bara ett jour pass, men då vart det röntgen. Så hela veckan har varit utan jobb.

Det ska bli skönt att komma hem idag. Tänker att katten saknas oss. Nu är han inte själv hemma, utan stora sonen och lillgrabben är hemma och tar hand om katten. Men det är inte samma som när vi är hemma. Ska bli skönt att gå ner i vår egna dusch och lägga mig i min vanliga hemma säng. Sover tyvärr inte så bra här i husbilen. Vaknar så väldigt tidigt, och sitter och gäspar till inlägget som skrivs.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag fick vakna upp till ännu en dag.
  2. tack för den fina långa härliga dagen igår.
  3. tack för den lugna fina kvällen igår, då när det bara var jag, maken och lillflickan.
  4. Tack för att vi har förmånen att kunna åka iväg som vi gör i vår lilla bil.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.