Datorn har gått sönder….

Eller så får vi kalla dig en Chromebook för det var det är. Idag sitter jag ute och bloggar. Igår köpte maken en loungegrupp som vi har ute på altanen.

Tyvärr har jag inte min Chromebook, för den har gått sönder. En månad och den är sönder. Jag trodde det var en bra dator jag hade fått. Men igår när jag skulle blogga, då lade den av. Maken skulle lämna in den på NetOnNet där den var köpt. När han startade den där så verkar den funka igen. Han tog med den hem, vi startade den och skulle göra en systemåterställning. Då började dataskärmen flimra igen. Blir att åka tillbaka och lämna in den idag, och jag hoppas verkligen den kommer tillbaka snabbt.

Jag sitter och talar in det här blogginlägget. Använder telefonens mikrofon och den skriver. Solen lyser, vinden tar tag i paviljongtaket det är rätt mysigt. Nästan sen mär man hade husvagn, då man satt i förtältet och det blåste. Måsarna skriker tillsammans med mina ord.

I dag ska vi och kalas för lillflickan. Vi tänker fira att hon har bott här i ett år. Igår var hennes första avslutning här. Igår stod hon längst fram i kyrkan och spelar gitarr tillsammans med en flicka som sjöng. Hon är grym på att spela gitarr. Hon är modig som vågade ställa sig där framme och spela.

Känns lite konstigt att göra ett blogginlägg med mikrofonen på telefonen. Orden kommer inte lika lätt som när jag skriver. Jag som har svårt med att skriva i alla fall att stava rätt. Svårt med att sätta punkt och kommatecken, där de ska vara. Känner just nu att det är svårare att prata än att skriva. Orden kommer lättare till mig när jag trycker ner tangenterna. Som om tiden det tar att skriva orden, gör att orden liksom kan värka fram medans jag skriver klart i andra ordet. Men när jag pratar så stavas i alla fall orden rätt.

Tacksamhet….

Tack för att jag fick vakna upp till ännu en fin morgon

Tack för att jag kan sitta här ute och njuta av kylan och glad blåa himlen. Se vinden som Grip tag i träden.

Tack för att maken köpte loungegruppen och för att de skruvar ihop den igår. Det var riktigt mysigt att sitta här igår kväll och njuta av stunden. Var inte en dag för tidigt att köpa den. Jag har pratat om det är flera år.

idag är första dagen på resten av mitt liv, Jag är första gången på resten av mitt liv som jag sitter här ute och dricker mitt kaffe. Mig blir det i stort att tänka så det gör att jag mår lite bättre. Det gör att dagen blir viktig.

Nog för nu. Lev idag just nu, igår finns inte kvar den är där borta i historien bland alla minnen. Morgondagen kommer imorgon Det är just nu vi lever, andas kan vi bara göra just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook