En morgon med bad och träning.

Vilken morgon. Idag gav jag mig av till sjön. Ett bad redan vid 8.00 blev det. Det var kyligt, men inte kallt. När badet var klart gav jag mig av hem igen. Bara för att byta om. Byta om till träningskläder. Iväg till Rehabcenter för att träna. Där var redan en vän som hade börjat sin träning. Idag gav jag nog mera än vad jag borde för nu är kroppen dov och uttröttad. Ska snart ner till duschen, för att duscha av mig träningen. Tänkte bara skriva inlägget innan duschen. Idag fick jag ett tråkigt besked. Någon på jobbet har lämnat jordelivet. Denna någon var en så härligt trevlig kille. Han hade alltid ett gott ord över och var klok som få. Det gjorde ont, känner mig sorgsen så här efter telefonsamtalet. Inser att livet är så orättvist, skört och vi vet aldrig när det är slut. Det säger mig att vi måste verkligen måste våga leva. Säga alla dom där sakerna som vi bara tänker om människor. Vi ska berätta om att vi uppskattar människor som är omkring oss. Även om det bara är kolleger.

Just det där med orättvisa är ju något jag brukar berätta för mina klienter om. Ju fortare dom lär sig att livet är allt annat än rättvist, ju lättare blir livet. Jag följer just nu en ung kille på Facebook. Han har alltid klokheter att dela med sig av. Jag är förundrad över att denna kille är så ung och ändå har så mycket klokhet. Idag sa han något om det där med att vi har ett val. Du kan inte göra något åt det som händer och sker i livet. Men du har ett ansvar hur du responderar till det som sker. Du kan välja hur du ska göra, vilka känslor du ska visa. Det spelar ingen roll hur du har det, det är hur du tar det som är viktigt. Nu visste jag det innan men, ibland är det bra att bli påmind, om sådana klokheter ibland.

En uppdatering angående mina vitaminer, idag firar jag 4 kg mindre. Det var riktig härligt att ställa sig på vågen idag. Det blev en extra puff till att ge lite till på träningen. Därför sitter jag här och är trött och dov. Jag tror jag ätit vitaminerna nu i fyra veckor. Nu ska företaget tydligen börja med kaffe som är smartare än det vanliga kaffe. Nu är det inte så att jag dricker så mycket kaffe, endast två koppar kaffe. Det får räcka med vitaminerna i alla fall just nu.
Nej nu ska jag sluta skriva för nu. Har annat för mig under dagen och behöver börja redan nu.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook