Inte många dagar kvar.


Vaknar upp i husbilen, det har under natten låtit konstigt i bilen? Jag har varit uppe flera gånger, för att leta upp vad som låtit. Men utan resultat. När jag skulle göra kaffe, gick det inte att få igång spisen. Gasolen var slut. Det gjorde att jag fick väcka maken, för att han skulle byta gasoltub. Säger man gasoltub? Hm det vet jag inte. I alla fall när gasolen var bytt, skulle vi gå till servicehuset. Då upptäckte vi att det var inte inne i vårt lilla bo, det knäppte. Vi bor på Henåns ställplats. Här är det många master och flaggstänger som kan knäppa och låta. Kändes bra att komma på, vad som lät. Nu kan jag bortse från ljudet som låtit.

Vi kom hit igår, en timma innan jag skulle till massagen. Till en början fungerade inte elen. Den startades och slogs av, ute på stolpen. Maken började fundera på vad som kan vara fel. Senare märkte maken att vår granne, hade liknande problem. Det gjorde slutsatsen att det inte var fel på bilen, utan för lite ström i stolpen. Grannbilen fick sluta ha golvvärme vi fick köra värme med gasolen. Då fungerade elen så att vi kunde se på den stora tvn, ladda sådant vi behövde. Den stora tv som vi har framme i sittgruppen, går inte på 12 volt. Bara vår lilla tv har 12 volt.

Innan vi anlände till ställ-platsen stannade vi på torp för att inhandla sådant vi skulle äta. Vi hade bestämt att sallad skulle bli gårdagens middag. Den handlade vi på stora Coop. När jag var klar hos massagen, intog vi vår sallad. Så guda gott med sallad av grönkål, rosenkål och massor av andra grönsaker. Till det valde jag kyckling. Ett glas rött fick det bli till.

Härligt mör i kroppen, en ny massage tid inbokad. Massören sa att det kan ta tid, det här med nacken. Mina muskler är så spända. Känner fortfarande ömma punkter både på nacken och armarna från massagen igår. Värken jag haft under veckan, är idag försvunnen. Frågan är hur länge massagen håller denna gång. Har en tid redan nästa vecka, får hoppas att det håller tills dess. Kvällen blev kolla tv och bara mysa.

Känner av den hårda träningen igår. Men det är en skön värk av träningen, det säger mig att jag tränade rätt. Har tyvärr bara en träningstid inbokad nästa vecka. Har bara en ledig dag där träning får bli träningen som blir viktigt.

Nu kan det inte vara många dagar till, där jag behöver vänta på om det är jag som får jobbet jag sökt. Eller om det är så att det är någon annan som får jobbet. Jag har bestämt mig. Får jag jobbet kommer jag att tacka ja. Har fått så många idéer om vad vi kan göra under dagarna. Nu ska jag inte gå in och ge massor av idéer med en gång. Men det hade varit roligt, få vara med och utveckla arbetet. Det finns så många saker, man skulle kunna göra. Vi skulle kunna starta en blog, pod om friskvård, kost och hälsa. Hade kunnat starta upp workshops, där vi kan bjuda in människor som pratar om friskvård. Leta och utforska nya rön om hälsa. Starta upp arbetsgrupper, där vi utforskar olika former av må bra saker som vi skulle kunna prova på. Besöka mässor, olika träningsformer mm. Det känns riktigt spännande att det kanske, är ett nytt jobb på gång. Jag är fortfarande bland de tilltänkta, av de som sökt jobbet.

Nej andra koppen kaffe är upp hälld, andra koppen kaffe den där sista koppen att dricka. Efter det ska jag baka scones att bjuda maken på till frukost. Jag skulle inte vilja ha en husbil utan ugn. Förr innan vi hade ugn, hade vi en Omnia. Det var bra men det här med ugn i bilen det är så mycket bättre. Det här är livet på en pinne, så härligt att ha möjligheten att bo i vår lilla kära Lvl^2. Vilket är namnet på vår lilla bil. Level upp 2, Vår förra hette lvl^.

Så här mysigt är det i vår lilla bil.

Vårt sätt att få guldkant på tillvaron.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.