Har tänt en eld.

Har tänt en eld redan nu men, bara för att värma lite grann. Värma mig medans jag skriver detta inlägg här nere i källaren. Idag vaknade jag tidigt för att somna om efter en timma. Jag fick makens täcke och mitt egna så det blev varmt och gott. Sov fram till nio. De är att ha sovmorgon, för mig. Solen lyser på utsidan men det får vara för mig. Har feber och känner att det är att vila även idag. Igår va det en dag i vilans tecken. Blev ligga på soffan och se på film, gick och la mig redan vid åtta på kvällen bara för att kolla en halv film innan jag somnade.

Imorgon blir det jobb igen. Dessutom en tur till Stockholm. Där ska jag vara fram till fredag. Kommer hem på kvällen på fredagen. Det är boost i Art som ska till. Eftersådan tillfällen blir det att jag igen hittar tillbaka till roligheten i art.

Men ännu är det ledig tid, en dag här hemma. Skönt, att vara hemma. Gå här hemma och skrota. Laga mat, fixa tvätt och bara bara. Det ska packas en väska till Stockholm idag, jag som har att packa. Just det där med packa är ett hinder. Har svårt för sådant, oftast packar jag sent och glömmer saker. Men idag har jag tänkt att packa i tid. Behöver inte så mycket, bara för tre dagar. Orden känns som dom tagit slut. Har inte så mycket att skriva om just nu. Så det här får räcka för idag.
Ha en fin tisdag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d