Husbilsavslut.


Då vart vi på väg hem igen. Barnen har haft roligt och vi vuxna har haft det kallt. Kyligt ute och stå för att se på när barnen klättrar i spindelväv och åker rutschkana. Vaknade tidigt idag. Klockan visade på fyra men jag var pigg och ville ha kaffe. Det blev att gå upp för att göra kaffe. Sitta tyst njuta av kaffet och spela på mobilen.

Efter några timmar vaknade Alfred och satt sig bredvid. När alla hade vaknat blev det lite frukost. Varmt bröd och Oboj ville Tekla ha. Inget smör inget förutom brödet. Alfred ville ha frukostringar med mjölk. Vi vuxna åt glutenfria ugnsvarma frallor. När frukosten var klar och tänderna borstade blev det att gå till lekparken igen. några klättringar i rutschkanan lite gungande tills barnen ville gå och värma sig. Nu åker vi hemåt.

En härligt morgon och tack vare vintertiden ännu förmiddag hela dagen framför oss. Vi ska lämna barn och sedan hem för att packa ur husbilen. All mat ska bort och sängkläder ska tvättas och läggas i tvättkorgen för att invänta våren. Invänta vårens första tur. Nu har vi åkt klart för i år. Hela 92 dagar har vi spenderat i vår husbil. Ganska så mycket. Kan ju säga att vi fått valuta för pengarna vi lägger på husbilen i månaden. Skulle det vara hotellnätter hade det blivit runt 60.000 kr. Men då är det inte samma frihet som det är när man bor i Husbil.

Nog för nu.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.