En dag i vår husbil vid havet i Halland – sol, bad och äventyr

Frillesås Vallersvik

Idag vaknade jag upp igen i Lvl^2, vår lilla oas på hjul här i vackra Halland. Natten var kall trots att jag hade mitt duntäcke kring mig. Kanske var det för att jag tog ett uppfriskande dopp i havet igår kväll. Havet är något alldeles extra här nere, bara 100 meter från vår husbil. Här lever och andas vi just nu, mitt i naturens skönhet.

En Uppfriskande Kväll

Det var 18,5 grader i vattnet – ljuvligt och uppfriskande! Äntligen, äntligen blev det ett bad. När jag klev upp ur det svalkande vattnet, mötte jag en söt liten flicka som också hade badat. Hennes pappa stod bara med fötterna i vattnet, men hon var så stolt över sitt mod. Jag berömde henne och sa att det bara är vi tjejer som vågar oss på sådana äventyr. Killarna är ju riktiga mesar, eller hur? Flickan berättade att hon hade badat på nyårsdagen, och jag kunde inte låta bli att le stort och säga: ”Det där är tjejanda!” Innan hon gick hem till sig, slöt vi en pakt: Girl power, girls have more fun! Vi bestämde att kanske ses vid badet igen idag. När jag tänker på henne nu, sitter jag här och ler. En sådan härlig tjej, så glad och frispråkig, med hela livet framför sig och så full av liv!

Familjebesök i Solen

Innan badet igår, kom makens bror med sin fru och hälsade på. De bor bara några kilometer bort. Oftast brukar vi endast träffas när vi har bestämt att mötas med våra husbilar, men igår kom de utan husbil och stannade ett par timmar. Vi satt i solen och pratade om livet. De är båda pensionärer och planerar en resa med bilen på tio dagar. Så härligt det måste vara att ha dagarna fria och kunna göra precis vad som faller en in. Så vill jag också ha det om några år, om hälsan håller i sig.
Vi planerar att sälja huset och allt vi äger för att bo permanent i vår husbil. Tänk att vakna upp varje dag med ett nytt äventyr framför sig!

Dagens Planer

Idag ska det bli en dag full av sol och bad. På kvällen planerar vi att grilla och avsluta med en skål räkor. Vi laddade upp med glutenfritt bröd igår, så det ska festas rejält i kvällssolen. Att sitta där med en god skål räkor, kanske ett glas vin, och njuta av solnedgången – det är livskvalitet på hög nivå.

Så, här lever vi just nu, i vår husbil vid havet, med spontana möten och uppfriskande bad. Livet är härligt och fullt av små glädjeämnen som gör varje dag speciell. Hoppas ni också får en underbar dag!

Här finns mera att läsa om våra resor i Lvl^2

Vädret idag här i Halland

Som vanligt en liten påminnelse om att få in pengar på din blogg.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.