Förändrade Ett Morgondopp Mitt Liv: Tacksamhet, Glädje och Mindfulness


Äntligen tog jag mig i kragen och gjorde något jag länge drömt om. Jag bestämde mig i morse att nu får det vara slut med undanflykter – det var dags att bada med mina badsystrar. Med bikini på och kläder packade, åkte jag iväg till sjön.

Schampotvål och tvålbalsam.

Väl där möttes jag av den friska morgonluften och det glittrande vattnet, som höll behagliga 19 grader. Som vanligt var jag först vid vattnet. Jag blötte ner håret och löddrade in det med min schampotvål, tvättade det noggrant och använde även balsamtvålen. Nu känns håret som nytt – mjukt och rent. Även om jag inte simmade lika mycket som jag brukar, njöt jag av varje meter. Den här morgonen blev precis som jag älskar den mest.

Besöka barnbarn

Efter badet besökte jag mina barnbarn som är hemma och sjuka. Vi spenderade en stund tillsammans innan jag åkte hem för att hänga upp badkläderna och äta frukost. Min nya favoritfrukost består av Keso, yoghurt och äpple med en nypa kanel. Jag satte mig ute på framsidan i solen och åt min frukost, fylld av tacksamhet över att kunna njuta av sådana här stunder. Det är en lyx som inte alla har, och något jag inte kunde föreställa mig som ung.

Tacksamhet

Jag insåg hur viktigt det är att fokusera på tacksamhet och verkligen känna den. Det fyller mig med positiva känslor och gör mig gladare.

så dumt att välja bort denna härlighet på morgonen.

Uppleva

Att få uppleva sådana här morgnar är en sann förmån, och jag undrar varför jag valt bort det så länge. Livet är fullt av små guldkorn av lycka – som en bäddad säng, en timme för sig själv, eller att känna daggen under fötterna tidigt på morgonen. Men bäst av allt var nog morgondoppet idag. Att stå i sjön, tvåla in håret med schampotvål, känna solens strålar och det svalkande vattnet – det är ren lycka.

Nu har jag skrivit klart. Ett simpelt inlägg om bad och lycka, men ibland är det de enkla sakerna som betyder mest.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.