En Dag av Känslor och Firande


En Tårfylld Skolavslutning

Det är dags för ett kvällsinlägg igen. Idag har varit en känslosam dag på jobbet. Skolavslutningen bjöd på vacker sång, och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Alla dessa elever som kämpat så hårt varje dag fick äntligen sin belöning. Trots regn och rusk blev det en oförglömlig dag. Det kändes som att alla lyckades och fick den uppskattning de förtjänade.

Doften av Nybakat Bröd

För att fira den här speciella dagen bestämde jag mig för att baka bröd. Doften av nybakat bröd fyller huset med en sådan värme och hemtrevnad. Det är något magiskt med hur en enkel doft kan förvandla ett rum och skapa en känsla av trivsel och ro. Det borde alltid lukta så hemtrevligt på jobbet också, tycker jag.

En Stund för Mig Själv

Efter jobbet unnade jag mig en stund i solariet. Det är något avslappnande med att ligga där och känna värmen sprida sig. När jag kom hem möttes jag av doften av tacos – min man hade lagat middag! Det blev en mysig kväll med god mat och trevligt sällskap.

Apoteksbesök och Insikter

Efter middagen körde min man mig till apoteket för att köpa mer medicin för min svullna fot och ben. Jag har använt diclofenac gel i flera månader och frågade nu på apoteket hur länge man egentligen kan använda det. Svaret var sju dagar. Som den slow learner jag är insåg jag att det nog är dags att besöka doktorn istället, men jag tänker ge det en vecka till.

Längtan efter Semester

I morgon gör jag mitt sista arbetspass innan en välförtjänt helg. Efter helgen jobbar jag tre dagar till, sedan börjar min semester. Jag längtar efter ledigheten, jag behöver den verkligen. Men medan jag skriver detta, slår det mig att de jag hjälper på jobbet inte får någon semester. De får inte ledigt från sin vardag eller sina problem. Även om de slipper mig för en stund, tar någon annan över. Det är inte jag som verkligen behöver semester – det är dem som behöver den, men som aldrig får semester under tiden dom är hos oss. Vi kan bara försöka ge dem några lite roligare dagar nu när sommarlovet börjat.

Nej dags för mig att göra kväll. Ha en fin kväll.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.