Hur Sommaren Berikar Livet: Bad, Familjestunder och Kreativitet


Högt Vattentemperatur – En Uppfriskande Start på Dagen

Tänka sig det blev ett bad idag med. Den lilla värme som var under gårdagen. den gav oss ett varmare bad, men….. Trots att vattentemperaturen var en grad högre idag, märktes det knappt. Efter badet blev det en välförtjänt varm dusch. Ännu ett dopp till sommarlistan! Jag glömde tvålen, men badet var välbehövligt ändå. Jag jobbar sent idag, så jag skriver detta inlägg tidigare än vanligt. Näst sista passet innan semestern – som jag längtar!

En Ny Tavla Tar Form

Igår började jag på en ny tavla. Även om resultatet inte är perfekt ännu, känner jag att den har potential. Vissa delar behöver förbättras, andra ska sparas. När jag är klar kommer jag vara nöjd. Det är en fantastisk känsla att se något växa fram och veta att det kommer bli bra.

Stolthet över Lillflickan i Sommarskolan

Min lilla flicka har sommarskola och matten har varit en utmaning. Men idag berättade hon stolt att hon nu är en ”matematiker” efter att ha löst en A-uppgift. Hela hon strålade som en sol när hon berättade. Hon erkände att sommarskolan inte var så illa ändå. Att se hennes självförtroende växa är en underbar känsla.

Lillgrabben på Väg att Flytta Hemifrån

Min son funderar på att flytta hemifrån med sin flickvän. Jag varnade henne skämtsamt att deras lägenhet kanske kommer se ut som hans rum, men hon ser det som en utmaning. Det är dags för honom att ta steget och inse vuxenlivets ansvar. Han har jobbat ett år efter gymnasiet och ser fram emot att flytta. Bara problemet med att hitta en lägenhet kvarstår. Men jag ser också fram emot det – att han tar ansvar och lär sig vuxenlivets kostnader och utmaningar. Och kanske, bara kanske, kommer vi inte behöva köpa mjölk lika ofta när han flyttar.

En Sommar fylld av Förväntan

Att dela dessa små men betydelsefulla ögonblick från livet känns berikande. Sommaren är verkligen en tid för reflektion, familjestunder och nya äventyr. Med semestern runt hörnet, ser jag fram emot fler sådana stunder – både de små, vardagliga och de stora, minnesvärda. Låt sommaren fortsätta att inspirera och fylla våra liv med glädje!

Glöm inte stödstrumporna som behöver användas för att göra nytta!!! klicka på bilden så finner du ett stort urval av allt du kan behöva för att slippa värk i ben och kropp.

Nog för nu dags att göra dagen innan jobbet. idag ska jag sova en stund innan jag åker iväg.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.