Förberedelser och Familjemys


Fullt Upp med Förberedelser

Kvällsinlägg är perfekta när morgondagen är ledig, och idag har verkligen varit en fullspäckad dag här hemma. Vi började med att åka till stan för att handla inför vår spännande resa nästa vecka. Vi har planerat en ”Stick to the plan”-resa till High Chaparral med våra barnbarn, och det kräver sin del förberedelser.

Matinköp för Barnbarnen

Matinköp stod först på listan. Med barnbarnen i Lvl^2 som vår husbil heter. Blev det att välja klassisk barnfavorit: köttbullar och korv. Men det stannade inte där. Vi fyllde korgen med mariekex, salami, saft och en hel del annat för att säkerställa att ingen skulle behöva gå hungrig på vår tur.

Prylar för Resan och Hemmet

Utöver mat behövde vi också köpa andra viktiga saker. En ny paviljong anländer imorgon, så vi köpte en ljusslinga för att lysa upp den. Vi införskaffade även en kabel till vår tolvvolts TV och några dricksflaskor att ha med oss på resan. Väl hemma var det dags att packa upp allt och organisera inför resan.

Middag Hos Dottern

Efter allt uppackande skyndade vi oss iväg till dottern för en underbar middag. Menyn var en riktig höjdare och dessutom vänlig mot min känsliga mage: baconlindad kyckling, potatishalvor, fetaostkräm och sallad. Såserna var varierande med allt från majobaserade jalapeñosåser till mango- och grillsåser. Jag höll mig undan de rökiga grillsåserna, då jag anser att rökighet hör hemma i whisky, inte mat.

Jordgubbsmys på Kvällen

#Jordgubbar #Jordgubbssäsong #Färska bär

När vi kom hem avslutade jag och lilltjejen dagen med att kalasa på färska jordgubbar. Jordgubbssäsongen är så kort och bären är så otroligt goda just nu att man måste passa på. Jag planerar att köpa med några till resan, det skulle vara perfekt att ha med som en liten extra njutning under vår tur.

Dagen har varit hektisk men fylld av glädje och förväntan inför den kommande resan. Med allt förberett ser vi fram emot ett äventyr med barnbarnen och att skapa minnen som varar livet ut.

Ja detta får vara inlägget för dagen. I morgon blir nog inlägget sent då med för i morgon är jag barnpiga åt min son och sonhustrus barn. Då ska jag åka hem till dom och underhålla barnen en stund när deras mamma har lite uppgifter att ta sig an.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

#Minnen #Kvällsinlägg #Ledig dag #Fullspäckad dag #Stan #Handla #Resa #Stick to the plan #High Chaparral #Barnbarn #Köttbullar #Korv #Mariekex #Salami #Saft #Matinköp #Paviljong #Ljusslinga #Tolvvolts TV #Dricksflaskor #Packa upp #Dottern #Middag #Baconlindad kyckling #Potatishalvor #Fetaostkräm #Sallad #Såser #Jalapeños #Mango #Grillsåser #Rökig smak #Whisky #Altan #Jordgubbar #Jordgubbssäsong #Färska bär #Förberedelser #Äventyr


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.