En Magisk Kväll i Paviljongen


Fullt Hus med Barnpassning och Byggprojekt

Dagen har varit hektisk men givande. Medan jag passade barn, satte min make och son ihop vår nya paviljong. Nu är kartongerna slängda, värmelampan upphängd, och de små ljusslingorna pryder taket. Här kommer det bli riktigt mysigt framöver. En sen höstkväll kan vara magisk här ute.

Bad, Lek och Köttbullar med Hugo

Jag och Hugo njöt av ett dopp i poolen i hans trädgård medan hans mamma var upptagen. Vi fick i oss lite mat också, men Hugo var mest förtjust i köttbullarna. Vi lekte med brandbilar och verktyg i hans rum. Jag tror verkligen att han hade en fantastisk dag.

Äventyr på High Chaparral

I morgon väntar ett spännande äventyr på High Chaparral. Emilia och Alfred ska med mormor/farmor och morfar/Tommy. Alfreds mamma följer med, eftersom han inte vill vara utan henne. Husbilen är packad och datorn laddad, men vi får se om det blir tid för något blogginlägg under resan.

Kvällsmys i Paviljongen

Just nu sitter jag och skriver under vår nya paviljong. Det är så härligt mysigt att jag knappt vill lämna min plats i soffan. Den här paviljongen har verkligen förvandlat vår uteplats till en ännu bättre plats att vara på. Det är många sommardagar kvar, så det finns gott om tid att njuta här.

Ha en underbar kväll!

Här kommer lite reklam om du är intresserad. BOBC , hårsnoddar, örhängen mm klicka på bilden så kommer du dit.

#Kvällsmys #Familjeliv #Paviljong #Barnpassning #Höstkväll #Äventyr #HighChaparral #Sommarkväll #LekochSkoj #Badidpoolen #Hemmaprojekt

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu går att leva i.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.