En Äventyrsresa till Småland: Umgänge, Sol och Vilda Västern


Förväntningar och Förberedelser

Idag är det äntligen dags! Vi ska spendera några härliga dagar med våra små barnbarn, och väderprognosen lovar solsken och värme i vackra Småland. Även om jag misstänker att det kan bli lite väl varmt när vi vandrar runt och utforskar Vilda Västern, ser vi fram emot äventyret med stor entusiasm.

Packning och Morgonbestyr

Bilen är redan packad och redo för avfärd. Efter en snabb frukost är det dags att ge sig iväg. Våra barnbarn anländer klockan 9.00, vilket ger oss tillräckligt med tid att fixa det sista innan vi påbörjar resan.

Första Stoppet: Borås

Vår första destination på vägen blir Borås, där vi planerar att stanna för att köpa glutenfritt bröd. Att ha rätt mat är viktigt, särskilt när man har små barn med olika behov och preferenser. Men det glutenfria brödet är för mig och maken. Just det brödet vi äter finns bara på vissa ställen där av stoppet i Borås.

Lunch och Bad

Efter vårt stopp i Borås fortsätter vi resan och tar en paus för lunch. Vi ser också fram emot ett svalkande bad, perfekt för att ta en paus och njuta av sommaren innan vi når vårt slutmål.

Ankomst till Campingen

När vi äntligen anländer till campingen, är vi redo att invadera vår plats. Vi har en idealisk plats precis vid en lekplats och en sjö, vilket lovar massor av roliga aktiviteter för barnen. Jag hoppas verkligen att sjön är badbar, så vi kan fortsätta svalka oss och leka i vattnet.

Sista Förberedelser och Avfärd

Medan maken fortfarande sover, har jag redan hunnit dricka min andra kopp kaffe och tömma diskmaskinen. Resfebern börjar smyga sig på, men jag vet att det är en del saker som behöver fixas innan vi kan ge oss av. Vi ska packa det sista och göra oss i ordning för avfärd, och sedan bär det av på vårt äventyr.

Med allt klart och spänningen som stiger, ser vi fram emot några oförglömliga dagar fyllda med skratt, lek och upptäckter tillsammans med våra älskade barnbarn. Småland, här kommer vi!

#Äventyrsresa #Småland #Familjesemester #Resamedbarn #Sommaräventyr #VildaVästern #Campingliv #Glutenfritt #SvenskSommar #Badplatser #Lekplatser #Resfeber #Roadtrip #SemesterTips #Familjeaktiviteter

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu igår finns inte här och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.