En äventyrsdag i Vilda Västern.


En Tidig Morgon Startar Dagen

#Äventyr #Familjetid #Resa

En dag full av aktiviteter började tidigt för mig, redan klockan 6.00. Emilia var uppe vid halv sju. Vi avnjöt frukosten under markisen, alla fick det de ville ha. Barnbarnen var så förväntansfulla på att få möta riktiga Cowboysar. Efter frukosten gjorde vi smörgåsar att ta med på vårt äventyr.

Första Stop: Vilda Västern

VildaVästern #Tågresa #Spännande

Äventyret började halv elva och vi hittade parkering snabbt. Vi blev välkomnade av bröderna Dalton, vilket Alfred tyckte var riktigt spännande. Vi tog tåget till Mexico tidigt och Alfred var exalterad. Vår tåg värd skapade fantastisk stämning. Vi skulle hämta Old John, men han hade dött och skrämmande bovar tog över tåget. En av bovarna tappade intresset när hon insåg att min flaska bara innehöll vatten. Som tur var, tog tågvärdarna hand om situationen, vilket Alfred tyckte var bra. I Mexico gick vi i kyrkan och fick bannor för att vi hade hattarna på huvudet. Det fick man inte ha. Ville vi stanna kvar fick vi vara så goda att ta av dessa. Vilket barnen gjorde.

Barnens Vilda Västerndag

Barnäventyr #SoligDag #Guldrush

Dagen var en upplevelsedag för de små barnen. De vaskade guld, rånade en bank, en godisaffär och sköt på den mexikanska militären. Dom dansade LIne-dans med Lucky Luke och bröderna Dalton. Med närmare 30 grader var äventyret varmt, men vi hade smort in oss med solkräm. Till och med jag smorde in mina armar och ben. Vid tvåtiden började jag bli trött, men barnen ville stanna i vilda västern en stund till. Vid fyra var vi alla trötta och började gå mot utgången.

Ett Snabbt Stopp i Värnamo

Shopping #NyaBadkläder #Badkul

Barnen ville bada, men Emilias baddräkt var för liten. Vi åkte till Värnamo för att köpa en ny baddräkt. Därefter badade hon och Alfred glatt. Värnamo var en gaska så stor stad. Mysigt att traska på gatorna där. Höra den småländska dialekten.

Hemma igen

Hemresa #Packning #Mys

Nu sitter jag ute under vår markis utanför Lvl^2 och skriver, ackompanjerad av fåglarnas kvitter och en sol som redan värmer. Idag ska vi lämna den här platsen för att åka hem. 28 grader väntas idag. Tur att vi har AC i vår husbil. Idag ska vi packa ihop och åka hem. Sängar ska bäddas, stolar och bord packas in. Ikväll ser jag fram emot att mysa under vår härliga paviljong. Farmor/mormor är trött men lycklig. Så glad över att ha kunnat ge de äldre barnbarnen denna resa, och att lilltjejen också tyckte det var kul. Men nu längtar jag hem, hem för att tvätta, fixa bilen inför nästa resa och njuta i paviljongen.

Vilket är ert bästa sommaräventyr med familjen? Berätta gärna så vi får flera ideer att hitta på till nästa sommar.

Åretsbarnbarn resa är gjorde. Här kan du kolla in vad vi gjorde förra året.

Hashtags:

Familjeäventyr #VildaVästern #Sommar #Barnupplevelser #Roadtrip #Hemresa #Guldrush #SoligDag #Badkul #FarmorMormorLycka

Carina Ikonen Nilsson

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.