Morgonkaffe, kattsällskap, stödstrumpor och shoppingtips.


Vardagsrummet och kaffe.

Då sitter jag i soffan i vardagsrummet och njuter av den där första koppen kaffe. Lite blått på himlen visar sig idag, men frågan är hur länge det kommer att vara så. Idag väckte inte katten mig, han var redan ute. Nu ligger han bredvid mig och sover, trött efter att ha varit ute på vift. Men söt är han, den lilla katten. Ibland är han riktigt busig. Om du skulle få för dig att bjuda på räkor här hemma hos oss, får du snällt stå upp och äta om inte katten ska sno åt sig en mumsbit. Här äter vi bara räkor när vi är ute med husbilen och han inte är med.

Mina Nya Favoritstrumpor

På tal om bekvämlighet tänkte jag skriva om mitt senaste köp, vilket var stödstrumpor med dragkedja. För de som inte vet, stödstrumpor är utformade för att förbättra blodcirkulationen i benen och kan hjälpa till att förebygga svullnad och trötthet. De där strumporna passade riktigt bra. Dessutom är de perfekta när man fryser och behöver värma benen lite extra. Enkla att ta på, lika enkla att ta av. Priset var mer än överkomligt. De kommer att vara perfekta att ha i vinter, men jag använder dem även nu mitt i sommaren. Jag blev riktigt nöjd.
Dessutom köpte jag även ett par helt vanliga stödstrumpor tillsammans med de med blixtlås. Dessa kanske inte är lika enkla att ta på, men de fungerar utmärkt och hjälper till att ge det stöd som behövs för benen. Fötterna blir inte lika trötta efter en dag med mycket gående. Just nu är priset ännu billigare än när jag köpte dem, så passa på om du funderar på att handla. Leveransen var snabb, direkt i brevlådan efter bara två dagars väntan.

Semesterbilder från Fjällen

För att byta ämne, här kommer en av bilderna maken tagit under semestern. Det är tur att man har en fotograf med sig på alla turer vi gör med husbilen. Då blir bilderna så bra. Men bilden är inget mot att vara där, just i det höga fjällen och känna den isande vinden.

Carina Ikonen Nilsson

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.