Promenera i Oskarshamn: Steg för Steg Genom Stadens Höjdpunkter


Oskarshamn – En Pärla vid Havet

Oskarshamn levererar verkligen. Vilken fantastisk stad! Den har allt man kan önska sig.Vilken stad, den har liksom allt den här staden. Havet även om det är bräckt. Stadskärnan som är gemytlig, pittoreskt vacker. Här finns hur många fika ställen och restauranger som helst. En lätt stad att göra många steg i. Även om man inte når målet.
Igår var målet att komma till ett bad. Men vi lyckades inte hitta dit. Många steg blev det. Att vi inte hittade till det vi skulle hitta gjorde inte så mycket för vi hittade så mycket annat. Efter frukosten som bestod av macka med makrillen från Norge tog vi massor av steg. In till stadskärnan för att maken behövde handla skärp.

Ett Äventyr på Vägen till Stranden…

Vi brände av en 10 tusen steg redan innan lunch. När vi kom åter till husbilen blev det kycklingburgare för att sedan ta det lugnt en stund. Solen värmde och det var riktigt härligt att bara vara i sig själv en stund.

Fullt av Husbilar och Stadens Puls

Vi står fortfarande på samma ställe, I går redan innan det blev kväll var ställplatsen full av husbilar.. Många kom för att uppleva att dom fick hitta sig ett annat ställe att stå på. Idag har vi tänkt oss hemåt. Här ska bara ätas frukost och göra bilen körklar. Inte så mycket att packa ihop. Det såg ut som det skulle komma regn igår kväll så själva in-packandet av bord och stolar utomhus har vi redan gjort. Det kom några ynka droppar regn igår kväll, dom hade kunnat stå kvar ute. Men det är skönt att möblerna redan står i garaget.

En Prisvärd Ställplats med Allt Man Behöver

Ställplatsen är dyr kostar 340 kronor. Men det är liksom värt dom där kronorna. Här finns allt. Stadens puls, närheten till rena toaletter och duschar. Vi läste recensionerna om ställplatsen. Där var det någon som upplevde att det var mycket stök och ljud från staden. Stöket har vi inte upplevt. Ljud jo men visst, en del ljud. Men hallå det hör till en stad. Det ska låta i en stad. Blir man störd av lite sång och musik får man hitta sig en plats långt inne i skogen. Då ska man inte campa på en ställplats mitt inne i staden. Vi upplever ställplatsen som bara trevlig, mysig och riktigt bra.

Hemlängtan och Kärleken till Familjen

Fast det var så bra här känner jag en hemlängtan. Vill hem och träffa de mina. Vill hem och vara hemma några dagar innan jobbet.

Ha en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson.
Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

#Oskarshamn #Husbilsresa #SvenskaStäder #Resedagbok #Stadspuls #Familjeliv #SverigeUpptäckt #ResaMedHusbil #Ställplats #PittoreskCharm


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.