En Perfekt Morgon vid Sjön


Idag vaknade jag upp i min bekväma säng och började dagen med en kopp rykande kaffe. Jag svepte morgonrocken om mig och begav mig mot sjön. Ju närmare jag kom, desto mer spred sig en känsla av stillhet i min kropp. Trots den mulna och grå morgonen visste jag att ett dopp skulle göra susen. Med vattnet runt 17 grader, kändes simtagen lätta och uppfriskande.

Nu sitter jag i soffan, påklädd och nöjd efter att ha hängt upp den fjärde maskinen tvätt. Med datorn i knät och ännu en kopp kaffe bredvid mig, känner jag verkligen att morgonen är min. Efter badet tvålade jag in mig i sjön och nu doftar hela kroppen av sandelträ – en perfekt start på dagen. Så här ska de bästa morgnarna vara för mig!

En Dag i Oskarshamn och Resan Därifrån

Igår började vi vår dag i Oskarshamn med en rejäl frukost innan vi satte kurs mot Västervik. Tyvärr missade vi avfarten och hamnade istället i Vimmerby. Där bestämde vi oss för att äta lunch, som förvandlades till både lunch och middag. Potatissallad med kapris och dill tillsammans med grillade kycklinglår värmda i bilens ugn – otroligt gott är en underdrift!

Efter vår improviserade måltid körde vi vidare mot Jönköping, bara för att råka ut för ett rejält oväder. Som tur var, kom vi in i det i rätt ögonblick, vilket gjorde att vi kunde ta oss igenom det utan problem. Vatten översvämmade hela staden, men vi klarade oss.

Oskarshamn – En Pärla vid Kusten

Oskarshamn, denna vänliga och vackra stad vid kusten, är verkligen ett måste att besöka. Här finner man allt – havet, skönheten och mysiga krogar i varje hörn. Stadens hamn är en central punkt som inte bara bidrar till stadens ekonomi utan också erbjuder pittoreska vyer och en rofylld atmosfär.

Bloggens Fotograf – En Blick Bakom Kulisserna

Vår blogg har den stora äran att ha en egen fotograf, Tommy Nilsson. Tommy, som också råkar vara min make, fångar alla våra äventyr med sin kamera. Eftersom jag själv är urusel på att fotografera, har vi anställt honom som vår oavlönade fotograf. Nu har Tommy redigerat sina senaste foton, och jag är glad att kunna dela med er några fantastiska bilder från vår tid i Oskarshamn.

Här kommer ett litet galleri av hans foton. Njut av skönheten och atmosfären i denna underbara kuststad!

Carina Ikonen Nilsson

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen är först i morgon. Just nu gäller.

Morgonstund #Sjöbad #LugnOchRo #KaffeÄrLivet #Mjukstart #SandelträDoft #Reseäventyr #Oskarshamn #VästervikFail #Vimmerby #DubbelLunch #OväderPåVägen #Kustpärla #Hamnidyll #BesökOskarshamn #VackraVyer #Bloggfotograf #TommyNilsson #Fotogalleri #Äventyrsbilder #Resefotografi

, ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.