Info om representantskap och om företaget med de goda bakterierna “Probiotika företaget heter HomCare

De goda bakteriernas produkter. Jag har helt nyligen kommit i kontakt med produkter som jag idag har börjat representerat. Företaget kommer från Finland. Nu har dem tänkt sig bygga ut sina marker och visar på produkter som är mera än produkter som man har när man städar.

Produkterna tar hand om städet, men även din hemmiljö inte i formen av fina saker, utan mera ypperliga probiotika bakterier som äter upp de mindre snälla bakterierna och smuts.

Ett nytt sätt att leva och leva mera sunt. Städa enkelt och biologiskt, Det finns allt från sanitet, allrengöring tvättmedel diskmedel och städartiklar, hudkrämer samt Misty air som med probiotika och prebiotika i rumsluften det rengör miljön i ditt hem. Ha en misty air i sovrummet och snarkningar, sömnen mm blir bättre. 1 Misty air täcker ca 50 kvm. Hösnuva i vårsprickningen mm blir lättare om du har en Misty air i ditt hem.

Här är olika produkter som finns som gör något för både din hemmiljö samt miljön i stort.

Just nu är det erbjudande på just dessa. En Misty Air refill räcker i minst en till två månader. Har fått till mig att det finns dom som haft sina refiller i 3 månader. Själva Misty enheten som du ställer på bordet eller hänger upp på väggen, kostar just nu 825 under två veckors tid. Sedan betalar man ordinarie pris som är 1029 kr.

Städmedelen som de säljer säljs koncentrerat, även dessa med probiotika. Sprejflaskor som även går att köpa, är tydliga lätta att fylla på med rätt dos vatten och rätt dos med koncentrat. Beställer du via mig som representant, så går det ändå att att få produkterna till din hemadress. Klicka på länken så kommer du direkt till min produktsida.

Skulle du vilja ha en online-party så blir du erbjuden en värdinnegåva och ju fler som köper ju bättre produkter får du. Gå till min sida och kolla in erbjudanden som finns. Skicka mail till mig om du är intresserad. Mailadress Carina@malix.se eller Kontakt@malix.se

Varför inte bli representant och bli din egna chef. Ta kontakt med mig så hjälper jag dig.

Lev idag just nu Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller! de val du gör idag är val som kan påverka din morgondag.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.