Eva Dahlgren

Eva Dahlgren har jag lyssnat på i dag. 

Här pratar vi inte  balsam för själen utan mera  konserverings effekt för själen.  Hennes röst  smeker  min själ, there tonerna till hennes röst bäddar in mig, cialis mina tankar  och mina ständigt pågående tankar  förvandlas till ett lugn som  gör att jag blir  dov, store full och tom samtidigt.  

Jag,  kan  ligga still  blunda och flyta bort.  Hon  tar ifrån mig min kraft och min lust  vill bara  flyta med  ligga   och flyta på  tonerna, hennes röst  som formar orden i texterna  gör att jag  förstår,  tankar som blir hela klara och så tydliga  av hennes ord. 

Denna underbara musiker  denna kvinna förtrollar  och  gör mig vänlig, mjuk och kärleksfull.   Detta har varit den bästa medicin emot  halsont och muskelvärk.  Känner mig  mycket bättre av hennes musik. 

Livet blir enkelt att leva av en dag med hennes musik. 

Tack Eva för all din musik…..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Eva Dahlgren”

  1. Profilbild för Ann-Kristin
    Ann-Kristin

    Oj vad du har förmåga att beröra! Jag har också min ungdom vid havet, särskilt Särö Västerskog, men även Vallda… Och Eva Dahlgren är aldrig fel! Sen fick du mig att minnas att den ENDA teckning jag någonsin fått beröm för var en kolteckning på en båt under ett träd i Kungsbackaån! Jag var en sån där som alltid hade bra på proven, men misslyckades i gympa och teckning. Men en enda gång fick jag min teckning på utställningsväggen i Varlaskolan – min kolteckning av båten… och jo, den finns faktiskt kvar, någonstans… såg den när jag röjde ut min mammas hus (som jag bor granne med) innan hon skulle sälja för snart tre år sedan… Det var något visst med Kungsbackaån! Och du – du är en jättebra mamma! Jag brottas med precis samma saker just nu. Min son duschar i bästa fall var fjortonde dag – och jag tjatar och känner hur jag inkräktar på hans integritet, samtidigt som jag ju också vill att han skall vara fräsch och ha en ”normal” hygien. Det är så märkligt att detta kan vara en del av ett syndrom, men jag vet flera som har detta problemet. Och vi som föräldrar kan bara göra vårt bästa, av kärlek. Men det kostar på, och ingen annan kan förstå hur detta kan vara ett problem. De har mer problem med höga vattenräkningar för att deras tonåringar står i duschen jämnt… Kram på dig och kämpa på! Det viktigaste för din lille kille är att du finns där, och det gör du!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook