Om Företag IFR Malix.


Hej mitt namn är Carina Ikonen Nilsson, för många år sedan skrev jag en bok. Den har namnet Jag föredrar att kalla mig impulsiv. I boken skriver jag om hur det var då när jag fick diagnosen ADHD.  Hur det var innan och hur det blev efter.  Jag ser inte min diagnos som något hinder i mig. Utan mera som en tillgång.  Förutom då jag behöver Vänta, Väntan är något jag har svårt att hantera.  Men jag lär mig. I alla fall ibland. 

Carina Ikonen Nilsson
 Jag har skrivit blogg i många år tror jag började 2007 eller 2008.  Mesta dels skriver jag om funktionsnedsättningar, vill ha en positiv framtoning då allt inte bara är svart.  2012-10-31 09.02.46

Jag driver idag ett företag som heter IFR Malix Impulsiva Framtids Resurser. IFR är även förkortningen på hur Flygplan navigerar utan att ha full sikt.  Du kan kontakta mig på min Mail: 

Kontakt@malix.se

Om du vill anlita mig som föreläsare. 

Under många år arbetade jag som behandlingsassistent inom ungdomsvården. Har alltid varit starkt engagerad i ungdomar  både professionellt och privat. Särskilt då dessa ungdomar som kommit mera på kant med samhället.

Har arbetat inom Lss, men har nu bytt och börjat arbeta inom ett spännande område där jag har förmånen att möta ungdomar från andra kulturer. Har jobbar jag med ensamkommande barn. Vilket är ett av de mest givande och roligaste jobb jag någonsin haft.  Just förtillfället jobbar jag åter igen med ungdomar…

Fast det är klart att gå ut och prata om mina och andras till och otill är inte fel det heller utan bara roligt. 

 

001

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.