Min Bok

Idag säljer jag bara Jag föredrar att kalla mig impulsiv som e-bok.

Den finns som talbok för de som har dyslexi liksom jag själv har. Då kontaktar man Legimus. Där har de den inläst. Om du vill köpa Eboken hittar du den på många olika sidor,  här är en av dom.

Förr va boken i bokform men likt allt annat så har jag blivit lite mera modern :).

image313
Är boken som Carina Ikonen Nilsson skrivit.
image348
Jag föredrar att kalla mig impulsiv

image316

Kommentarer

2 svar till ”Min Bok”

 1. Profilbild för Veronica
  Veronica

  Tack för din bok, du har satt ord på så många av mina känslor, reaktioner, upplevelser. Lyssnade precis slut på Legimus och fångades speciellt av sista kapitlet ”Impulsiviteten vilar inte” ”Mina svar kan vara lite mer ovala och stora runtom men döm mig inte. Dina dömmanden av mig hjälper inte mig. Dessutom får det dig att må dåligt inom dig”.
  Är så trött på att umgås med människor som inte kan låta bli att dömma o kritisera mig för att de inte klarar av att förstå att detta är hur man är precis som de är. Jag kan stå ut med deras trångsinthet, upprepat förklara vad jag behöver OM jag bara slipper personliga påhopp som skär i mig tills det inte finns fler droppar att lägga i den relationen. Är trött på att vara själv men är hellre själv och tar hand om mig än misshandlas av oförmögna.
  Tack för din bok, den är fantastisk. Kärlek till dig och din familj/V

  1. Profilbild för carina

   Tack för dina fina ord. och stå på dig så har inte andra en chans att stå på dig. All kärlek till och och de runt omkring dig. Trevlig helg. /Carina.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook