Fuskande gener saknar jag

Jag  som aldrig  har  koll på det man ska ha koll på…… hmmmm dumt men jag lär mig inte…

Igår  satt jag  och läste   Arbets psykoloisk testning.  Upplevd ångest över att jag inte pluggat tillräckligt  och   kände panik över  en test som skulle  enligt   vad jag trodde  skulle vara inlämnat idag.

Begreppsdugga en  massa frågor om validitet, sick rebialitet och annat smått och  mindre gott.   Hade tänkt att fuska  lite, mind genom att  prova på att  skicka in en    som inte var godkänd,   och göra den  en gång till för att visa på ett bättre resultat.

MMmmm   nej det  är inte  oki,  att fuska   och  det är inte likt mig  heller.

Fuskar inte ens i dataspel,   enligt min  uppfattning  så   är fusk  ett misslyckande,   då man fuskar  så tar det bort  det roliga i  spel och livet förövrigt.

Men denna  gång  hade jag   överseende  med mina  fusk regler,   över seende  med att  blunda  och   åka snål skjurts en gång.   Så jag klickade i  frågorna  utan  vidare  engagemang, läste  igenom frågan och förlitade mig på det som jag  först upplevde som rätt svar……

De som jag inte hade riktigt koll på,  svarade jag  på med  vetskapen om att  jag kan göra det ännu en gång   tills jag blir godkänd.   Hade   räknat ut lite löst i huvudet vilken fusk strategi  och hur  jag matematiskt   skulle kunnat  ute sluta  frågor   tills  det blev mest rätt.

Tittade jag inte ens  efter i mina anteckningar  om, utan klickade på sänd  och  förväntade mig    icke godkänd gör om….. hahaha

Snacka om blåst   hela min strattegi  föll,   kom testet tillbaka   och gav mig en andra chans?

Nej det gjorde inte de, inte heller visade på  vilka felen var,  eller   hur svaret skulle vara… …. Mina drömmar  om ett högt poäng  efter några omgångar,  dog  försvann och kom aldrigt mera igen….

Eftersom  detta  test   blev godkänt  64 % rätt,   Jag  blåste mig själv,   jag missade totalt att   räkna ut,    att   det  för att inte  bli godkänd,   måste ju det vara mindre  än 60 % rätt   strategi  borde ju  varit  att sett till att ha   minst  45 % fel  så jag kunde gjort om det….

Fast  det  ultimata borde ha varit, om jag kollat  inlämnings datumet.  Redan innan,  för   det  är  den  23  mars  i nästa månad ,  är sista inlämnings datumet!  En hel månad till skulle jag kunnat i godan ro läst mina böcker  och pluggat vidare. Utan att hitta  fusk lösningar  som jag  trotts  mina uträkningar    inte  klarade-…………

Snacka om  värdelöst

Jag kan inte ens  då min avsikt och strategi   går ut på att fuska  …

jag kan inte ens fuska……

Eller  är det så  att fuska  egentligen är svårt?

Att jag för länge sen insett att det är något som är svårt, och den förmågan  har inte jag?

Är det så att det krävs teknik för att klara av  att fuska  ???

Och att jag  inte har den tekniska  förmågan,  eftersom jag inte  har   för vana  att  använda mig av fusk inte lyckats skaffa mig   den färdighet  som gör ett bra  fusk?

Är det en färdighet ?

Eller är det en förmåga?

Kan man träna upp  fuskgener  är det ett arv ?

Eller är det  en  inlärd överlevnads strattegi  från evolutionsteorin    var det  en   väg att lyckas  överleva och föra  gener vidare..  hmmm

Nej  nu flummar jag för mycket känner jag   nu ska jag nana:)   och skulle  bra  fuskar e   vara   ett evolutionssyfte  så   japp Bara att inse  jag  tillhör  de mindre begåvade  fusk  Hjältarna   och   lär inte   klara  en evolutionär  förändring   av fusk  kommer att dö ut   försvinna får jordens  grund  på min  grav sten kan sedan stå  denna kvinna  dog  och led av en  oförmåga  av att inte  ha förmågan att fixa till ett bra  fusk……….

Det kanske  är en sådan utbildning jag  skall gå   undra  hur många poäng en sådan kurs har   fast   jag lär ju inte bli godkänd;(


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Fuskande gener saknar jag”

  1. Profilbild för Cristina
    Cristina

    Fast nu kanske du inte vet vad du kan, eftersom du ju inte vet vad du svarade rätt på? Eller lurade du dig själv, jag menar, fuskade du mot dig själv så att du trots allt INTE fuskade eftersom det var fuska du skulle göra? Du fuskade fusket genom ”ofusk”?

  2. Profilbild för malix

    mm det kanske var så för att jagh i min dom emot mig själv skulle bli snällar om jag misslyckades en genväg för att slippa se ….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook