Q-kvinnogrupp som har adhd


Något stort har hänt för mig.  Det känns som att jag gått ur en ständigt pågående kamp med ta dig i kragen anda.   Det känns som att jag inte  behöver vara  ledsen, view arg  inte ens frustrerad längre.  Jag känner det som att jag befinner mig  i acceptans inom mig. Att jag inte längre behöver skärpa mig, bara jag gör mitt bästa.  Jag känner mig ödmjuk. Jag är lycklig hel och strålar av stolthet, kärlek och   värme.  Jag har haft förmånen att uppleva ärlighet som  är  helt utan skuggor. Jag har fått förmånen att få vara så  tydlig rak och kärleksfull som jag alltid har varit.   Innan  så  fick jag då jag visade  min omgivning vem jag var, göra reträtt,  Gå undan, känna mig  undan skuffad och  alltid förmycket.  När jag tycker om människor,  så gör jag det inte  på låtsas.  Jag blir impulsiv och  visar i ord handling och hela allt hur mycket jag uppskattar  älskar  och  tycker om.  När jag gör det blir människor rädd flyr, blir tysta.

Oftast så gör det ont i mig då.  Genom  år av träning, så har jag fått lära mig att inte  va så mycket.  Jag har till och med lärt mig, att inte visa, inte säga förmycket. För att jag skall slippa uppleva övergivenhet, rädsla  och sorg.   Vilket för mig är  hel sjukt egentligen.
Det är ju därför vi  är här !  Vi lever på  denna jord, för att lära ge till varandra.

Det jag är bra på det skall jag dela med mig av, det du  är bra på skall du lära mig. Jag är till för dig jag kan  lära dig något, du  kan lära mig.

Men livet  har  och lär oss att bli inte så mycke,t  säg inte till honom eller  henne,  att gud vad jag  tycker om dig. Jag upplever dig så  ärlig, det känns som jag kan lita på dig.

Nu till  det euforiska  tillstånd,  som jag befinner mig i   sen i  förgår kväll, vilket  fortfarande  är .   De underbara ledarna  för Q  de härliga deltagarna  i Q med alfabets ordningen.  Är anledningen till detta tillstånd……….

Igår på dagen,  fick jag ett  mail, i min in korg. Den  härliga damen  förgylde min dag, med  ord som jag blir ödmjuk inför.  Jag som knappt kan läsa,  skriva eller i alla fall inte stava,   har skrivit något som  hon skulle  plocka delar av  för att  dela med sig  av till andra.  Hur blev det så?   Herre gud vart har  vettet och balansen  tagit vägen.   Men  jag blir stolt, glad varm och lycklig.  Tills  i nästa stund,   då   tankar  som  att hahahaha,   e du dum,det  är klart att  hon skojar,  du kan väl inte skriva nått.  Den stundens tanke fick  bo inne hos mig  en kort stund, för  jag  bad den att flytta ut.  Den  har inget  friskt  att tillföra mig,  jag vinner inget   på att  ha  stygga tankar  som trycker ner mig.  Den gör inget  för att jag skall få behålla mitt lyckorus, utan den  endast förstör,  kränger, och gör mig illa . Tanken  fick   kila ut bakvägen  för det var där ifrån den kom.  Tanken  som  tryckte ner,  ville mig ont  försvann  lika snabbt som den kom in,  härlighets känslorna  återkom.   När  tanke fröken  du  är inget värd  hade  försvunnit lika snabbt som den kom.  Så  lyckades  ödmjukheten värdighets fru tankar in, jag  har sovit ödmjukt  och  värdefullt i natt.

Vilken  tacksamhet jag känner inför  mitt liv,  att det kunde tillföra mig det,  Tack livet för att jag  fått  uppleva allt.  Tack adhd, som gör att  jag  har tillgång till alla eruforiska  känslor,  som  inte  brusar  utan  som är  som  stora   härliga vågor.  För det är ju det  det handlar  om ,  jag med   ADHD  har inte  små  brusande  bäckar  av känslor  utan  mera  forsar  där det kan vara  forsränning. När jag  upplever   och känner  då  brusar det inte   utan  vågor   som gungar.  Detta är ju inte alltid bra  för livet blir så känslofyllt. Men nu  i denna stund  i  allt det  positiva,  när jag inte  låter   fröken tankarna  om   värdelös mm  inte  flyttar in,  då  bär  vågorna mig  jag  flyter på dem.

Detta  endast för att kvinnor i ett sammanhang  låter mig  vara den  jag är.  Nej   så, var det inte   utan   med   denna miljö så  har jag möjligheten att  tillåta mig vara som den jag är.   Att vara den härligt   underbara kvinna som jag  är.  Där jag kan bjuda   på mig  och mina tillgångar.   För  det  är okey i det sammanhanget.

Nu var det även så att  ett annat litet mail  ramlade in  i min  mail korg igår, det   var  ett  sånt där  mail  som  stormade in.   Visade sig  där  i morse, det  var i från min  tvilling själ.  Kvinnan, som  var som jag.   Hon,  som jag blev så betagen av , som  hördes  syntes  och var så  underbar.   Hon  som gav mig en  spegel som   sa mina  ord.    Även hennes  brev  var  värmande,   Helande  och  fullt  av kärlek. Tack  Vännen,  du är   en  av  vågorna som jag  flyter på.  Jag känner mig  ödmjuk  och tacksam  för att  fått träffa dig,   även  härligt med någon  som är lika  impulsiv  och  ärlig.   Det  är  härlig  med någon som inte blir  rädd,  för mitt dramatiska  sätt.  Som inte  blir  rädd och  ler lite inom om sig själv,  över min  klumpiga impulsiva   sida.   För det är ju så  även om jag  ler inom mig   med ironi, så   syns det .  Och  när  man ,  vet inte om  jag kan säga man, men    min  adhd,  gör att jag   känner det.  Min richterskala  noterar   och känner  skakningarna,   när   jag  i efterhand   tittar på den.  Då  ser jag,  att  vi inte skrattade tillsammans,  utan åt varandra, inte  ihop   utan var för sig,  och vi skrattade  åt   det  som sårade  som gjorde ont.  Men  min  nyblivna  tvilling,tror jag har   samma richterskala  och är lika  djävla  ärligt dum  som jag själv  och det  är  häftigt.

Tack för att ni alla,   har förgyllt  mitt liv  denna  våg  skall jag  flyta länge på.

Idag skall jag  leva  NU ,   igår finns inte längre,  men  ger mig känslan som jag har idag.  Den känslan vill  jag ta med mig  imorgon, om   i morgon kommer så jag  skall även i dag  göra  och  visa det  bästa med mig.  Det är  då jag  är  härlig, underbar och mitt rätta jag  ……………

Skulle det  vara  att jag är mindre härlig  och underbar  i mitt rätta jag  i dag   ja …  då gjorde jag  mitt bästa just  då…  för jag kunde inte bättre 🙂

LEV LIVET  IDAG JUST  NU……..


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.