nu snurrar allt för fort eller så är jag långsam

jag satt  för en stund sen  och skrev ett mail till en kvinna som  bara av mina tankar  ger mig energi kraft och lust.   Jag satt och skrev  om hur jag  känner att jag  har  tusen  olika saker att göra, check   med  att  när en sak är gjord  så dyker en ny sak upp.  Att jag  springer i kapp med tiden.  Att jag i alla  mina   saker   inte  gör det jag ska  och att jag  faktiskt måste göra dom.   Samtal hit  och samtal dit  vänta in något där som skall till något dit  som sedan skall tillbaka för att bekräftas för att sedan väntas in  för att  bli något som senare  kommer sedan. Snurr , pills Snurr  är det.   Jag  känner att jag  har  för många saker  och  tankar  och   andras beslut  som    handlar om mitt liv. Ett papper skall dit   och ett samtal skall ringas   var på  det skall ringas efter  det  första  ett annat   till en annan   och ett  papper  möte  papper igen..  Det bara snurrar!!!!   Det går  för fort för mig jag hinner inte  med…..

Dessutom  känner jag  press på mig  att jag  ska ta tag i alla dessa saker,   andra människor förväntar av mig att jag ska  prestera   detta  för att de  sedan skall kunna hjälpa mig   så att vissa saker  ska bli bättre.  Ett stort  ekorre hjul som snurrar  och snurrar.  Den  ända som är där, är  jag.   Jag  springer inte,  för jag har ramlat.   Jag  slår kullerbytta på mig själv  och  åker runt som  tvätten i torktumlaren…..  När jag  äntligen hade skrivit klart  brevet   och kollat alla stavfel och allt, så  klickade jag på knappen  för att skicka  iväg brevet.  Då la internet av  jag hade inte sparat  brevet och  allt försvann………….

Men jag  orkar inte en gång till skriva  det jag skrev.   Nu ska jag vila mig i besvikenlsen och   göra ett nytt försök  senare


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook