Att stämpa ut när man går hem från jobbet ….


En härlig dag  men  fast jag inte  hade något  vettigt att göra på jobbet idag.  Dvs, salve   det jag  är där för att göra  så, drug sprang tiden ifrån mig. En dator som krånglar kan göra mig tokig.  Jag som vill så mycket  och har  ambitionen att  hinna med allt.   Gick upp extra tidigt idag  på jobbet, illness   för att  hinna med det jag  skulle hinna med.

Gjorde jag det? Nej,  inte ens hälften  hann jag, dessutom stängdes programmen ner  utan anledning.    Men jag  ger mig aldrig , tyvärr ska det   stå nu.  För jag  har  slitit ut mig idag  huvudvärken kom redan kl  10.00, då hade jag redan hunnit sitta  tre och en halv timma  med  en massa  program som  krånglade.

Men  den sista  kvarten,  hann jag  göra   det  som måste  göras.  Utanför datorn innan hemgång.   Lite tråkigt att jag inte blev klar, för det gör att jag   har massor kvar att göra  nästa  vecka   när jag  jobbar.    Det här  är  inte  Lean!  För  jag   jobbar  nu  när jag är ledig.  Hade jag hunnit klart   och   fått  ordning på det,  så  hade jag inte  haft så många tankar i huvudet nu,  inte   heller ont i huvudet…

Men efter detta inlägg ska jag  sluta jobba,  jag  löser det inte  nu ändå.  Dessutom har jag inte betalt för att sitta hör hemma  och gräma mig för  det jag inte hann.

Vädret  är underbart  somnade en stund ute  på altanen,  varm blev jag  och lite  stel i ansiktet.   HÄRLIGT!!!

Sommaren  är  på G!

Lev nu,  historian  är där  ändå,  det är nu du kan  göra något åt.

Nu påverkar  framtiden, som inte  finns ännu….


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.