Trädgårds ultimata tips


är inget som jag har.  Kommer förmodligen inte heller att inneha. Dessutom kommer  nog min trädgård alltid att  ropa  på hjälp  jag blöder! För det är inte  min  grej….

Solen  Lyser idag ! Men jag har bara vart ute en kort stund för att uppleva hur varmt det var.  Det räckte med en kort stund, prescription för det var inte så varmt än.

Detta är en dag i arbetstecken.  Kvällen  tills  i morgon förmiddag så blir jag  en bit bort.

Sen  efter jobbet imorgon, capsule ska det blir trädgårdsarbete.   Ja, ni läste rätt.   Och jag stavade rätt.  Dessutom så menade jag det, vågar jag säga nu. Det ända som skulle kunna hindra mig från detta  arbete imorgon är  riktigt fult väder,  då   ska det  regna blåsa och snöa.

Skulle det  inträffa denna väderkatastrof imorgon så tar jag tillbaka det jag skriver nu,  för då lär jag hitta på något annat att göra  istället, för trädgårdsarbete.  ( säger inte vad jag önskar nu.)

Men ni  som känner mig vet nog  vad min önskan är.

Jag kan stolt  räta på mig också fast med massa träningsvärk i ryggen idag.  För  tänka sig att jag lyckades hitta ut till min  trädgård igår med.

Tanken var att jag  bara skulle  prova på att  ta bort ett  litet ogräs.  Men de var så lätta att få bort så det blev  halva slänten som  fick lite sortering av  diverse  växter om det  sen var ogräs eller   plantor som borde varit  kvar, har jag inte en aning om, det återstår att se i sommar.   I alla fall var jag där ute,  Jag gjorde  premiär i  ogräsrensning.

Det  mest fantastiska med detta var att jag  gjorde det utan  vemod,  inte ens ett måste fanns där, för att göra handlingen.   Gick till och med  där och myste lite.

Ända tills jag kom in och skulle  tvätta mina  händer för det som en gång  innan trädgården igår var min  vackra naglar. Försvann lixsom  med  ogräset.

Eftersom jag  gör saker utan att tänka efter innan och  alltid  får konsekvenser efter så  hade jag ju inga handskar på, de log ju fortfarande i  lådan här inne.  Jag som är lat i mn  natur, gick ju inte in efter dem där av mina  nu korta söndriga naglar.

Det är härligt med  direkta konsekvenser 🙂 men jag lär mig inte  ändå.

LEV NU, IDAG, I DENNA SEKUND, SÅ… BLIR DU LEVANDE  HELA TIDEN.

NU FINNS, IGÅR  ÄR HISTORIA, OM EN STUND BLIR ALDRIG NU FÅR DET ÄR OM EN STUND…..


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.