Angående förändringarna

Som ni säkert ser så har jag  tagit tillbaka något jag från början så att jag inte skulle ha.   Ja, thumb så är det, ailment jag ändrar mig ibland.  Vad är det då som gjort att jag ändrat uppfattning?

Jag tycker det är  lite finare  med  lite små bilder och lite  blinkande reklam.  Den enda ändringen jag  jag  kommit fram till  nu är att  reklamen som jag har på sidan skall vara till någon nytta!   Nytta eller nöje.  Nyttan  ser  jag finns i  världsnaturfonden, vilket  vi behöver tänka på ibland  och  då är ibland ganska ofta.  Nyttan kan även vara  körkortsannonsen  ivilket fall hos mig,  jag har stora barn som börjar komma upp i den åldern att det  är körkort som hägrar.

Duoble är det  program som jag använder mig utav  för att hitta annoser har använt mig av det i ett år nu och  tycker det är ett enkelt och  bra program. Nu är det ju inte så att man  blir  miljonär på köpet, de program som jag använder mig utav är inga   höjdare.  utan  sådant  som jag använder mig utav  själv dessutom vill jag inte  att  det ska kosta massa pengar  för vederbörande.  Utan  lite  små gratis annonser    gillar  jag.    Min stora  passion  ligger  hos  online spelet  Travian, det har jag ju även pratat om tidigare. Ett  gratis online spel  som  är ganska roligt  hela min familj  spelar det för tillfället.

Så,  detta är min förklaring till att det ser lite annorlunda ut här.

Må gott alla   lev nu …… spela travian 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook