När man gör samma sak hela tiden, fasten det inte funkar………


Här sitter jag ännu, stomach ändå vaknade jag tidigt i morse. Men det är liksom en lögn att komma här ifrån.  Har inte  riktigt förstått  hur man  inom vissa områden  får denna blogg att funka som min förra gjorde. Det krånglar, rx jag kan inte, buy   och  jag fattar inte!

Istället för att tänka i nya barnor så gör jag exakt samma sak  10 gånger och tänka sig det  funkar inte  ändå! Visst e det konstigt?

Jag  klickar och  klipper ut klistrar inte  fixar  men  funkar det nej!  Hmmm,  nu   om det nu skulle vara så att mn son läser vad hans lilla mamma skriver så skakar han på huvudet.  Ler överlägset och tänker.  Detta är min mamma i ett nötskal. Hon trycker på knappen  och det funkar inte då trycker hon på samma knapp ännu en  gång,  Och förväntar sig ett under! 🙂  Hon är  inte  lite dum,  för om det inte funkade första gången hur kan hon då tänka sig att det  funkar gång 2, 3, 4 och 5?

Ja, min son, jag håller med dig. Du har rätt men gamla hundar och  icke så datakunniga kvinnor är envisa och inskrängta till att prova  en gång till på samma sätt som innan.  En liten halv sanning till är att jag har ju inte en aning om hur man gör,  hur jag  gjorde innan och hur man ska göra. Mera än att nu ska jag lämna det  en stund, tänka på annat för att gå hit senare och prova en gång till. Förhoppnings vis  på ett nyare sätt den gången.   Mulet väder idag, då tror jag att det  är helt fel att gå ut i trädgården och fixa.  Jag säger  nästan att det inte  går. Enligt mig  borde det i alla fall vara förbjudet att gå ut i trädgården  vid sådant väder. Önskar att mina grannar nu tog till sig  mitt förbud, de kunde till och med lägga till att inte  vara ute i trädgården och göra fint   om inte   deras  lata ointresserade trädgrådsgranne var ute i sin. Detta  hade gjort att jag slapp en massa ångest och måste. Då hade vi alla i området haft  halvt i ordninggjorda  trädgårdar.   Jag hade sluppit  trädgårdstankar.  Jo, jag  vet  jag kan sälja och flytta till lägenhet. Men även det är jag för lat till.  Jag har för mycket  saker som skulle behövas lyftas, packas och sorteras.  Dessutom  fyra barn som är vana vid egna rum. Så min trädgård  består, och fortsätter att vara en  piska för mig…….

Lev idag njut  nu,  strunta i trädgårdsarbete!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.