Nyfikenhetsgener bor hos mig…..

Jag blir så förundrad och  dessutom  lider jag  av en stor nyfikenhet.  Igår lyckades jag att få in en räknar  på denna  blogg.  Min förra blog malixjappjagklaradedet var ju så mycket enklare att arbeta med, ask denna här bloggen   kräver  sina energiknölsarbeten, view Jag är  ju inte en sådan där grymt duktig dataanvändare, utan  lär mig hela tiden.   Nu kortar jag av detta, ser ni det  make  och broder?  Jag svävar inte ut  som vanligt!

För det jag vill få fram, är att jag är så grymt nyfiken på vilka och vad det är för personer som döljer sig bakom  min räknare.

Min förra blogg,  hade jag  ju lite fusk tillägg  som Mer trafik med mer. Det gjorde ju att  antalet på räknare inte var intressant för mig.

Kände ju det  som fusk, fusk  är något som jag inte  riktigt är med på.  Denna blogg är utan mina fuskande program.

Men nu  förändrar sig  räknaren ändå utan, vilket i min världe blir att hjälp!

Det finns riktiga,  levande Människor, där ute som verkligen läser min blogg.  Någon tar sig tid att titta, om jag har skrivit  något.

Det gör att jag känner ansvar, över att faktiskt inte  bara skriva massa ordbajs, för att skriva.  Tyvärr så  slinter nog lite sånt ut ändå….

Men Nu, är jag grymt  nyfiken.  Hur kommer det sig att min räknare  bara  räknar, och räknar ,förändras hela tiden. Jag hade ju kunna tänka mig att  1 förändring  per dag   eftersom jag vet att min broder är  lika nyfiken som jag.

Eller föresten två  min make brukar ju  läsa  då han  jobbar borta  på veckorna.  Så  Två  siffror om dagen  kan jag förstå.   Men  70,  på inte ens ett dygn!
Hjälp!!!

Vilka  människor är det  som  söker sig  hit, mera än  min bror och min make.

Hela min släkt är nog inte ens  70, eller så är vi  precis 70.  Fast då är  det några  som  lever i himlen  inräknat.

Har de data i himlen tror??

Men mina i himlen   som  ser till mig,   är inte  data kunniga, bara en.

Vilket var min  Moster GUN!

Hej på dig  MOSTER  GUN!

Kolla  jag  vågar MOSTER GUN! MOSTER GUN!

Min  moster  gillade inte att jag sa så,  det gjorde henne så gammal.   Jag kan tänka mig att  hon sitter där uppe  och  ler illmarligt nu.   Väntar på  hämnden när det blir min tur att  inte leva  jordlivet.

Då kommer hon att berätta att hon satt där uppe och  fixade så att räknaren här nere i min blogg förändrades,  bara för att hon  visste hur nyfiken jag alltid är och har varit.

Så  ok  Moster Gun  Himlen kan vänta för mig,  men  du  jag  kom på dig  kära Moster. Det är du  som  blippar  på min blogg så räknaren   visar massa siffror..

MMM,  har  jag någon  nämnt att jag har livlig fantasi, gillar att fantisera,  gillar att skriva????
Om jag inte  gjort det innan eller om någon mot  förmodan hade trott att så var fallet.

Så  vill jag nu dementera alla misstankar om att jag är  fantasilös tycker illa om att skriva.    Även att jag  sitter alldelse för lite vid min dator  är  helt fel……   Men det borde inte vara det , och det är något som jag ska förändra!!!!!

Lev nu idag,  imorgon är imorgon.  I framtiden kommer ni och jag få umgås med min moster Gun.  Fast det e inte så fel det heller!!!!!
Men nu  är vi fortfarande här  på jorden

Det är nu

Vi ska leva,  nu i denna sekund. Nästa sekund,  kan vi bara leva i den sekunden …….


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook