Jag har klivit över en mur


Vem här kämpat i trädgården idag :)? Är jag nöjd?  Ja, search det är jag att jag äntligen gick ut och fixade lite det är jag nöjd med, medical men inte  med att jag la ner alldeles för mycket tid.  För det  gör ont i min kropp,   jag har  ont i min rygg och jag har  suttit lite konstigt för  solen har mest  tagit på en sida  av  mitt ansikte.  Ser  det kul ut,  mmmm det gör det säkert för andra, men inte för mig.  Ett telefonsamtal idag när jag staplat in i huset igen.  Jag lät nog  konstig för  personen som ringde  undrade om  jag var stressad.  Lite stressade över att jag knappt kunde röra mig  så jag  skyndade så fort jag kunde till telefonen.   Under samtalets  gång  fick jag ett tips som jag  faktiskt ska ta med mig. det var att ställa in tid  så jag inte håller på med trädgården mera en högst  två timmar.

Det gör ju att jag slipper gå  dubbelvikt sen  😉 varför har inte jag tänkt på det?   Så enkelt egentligen,  men det är klart när jag gör något så  går det inte riktigt att sluta  göra  vill inte avbryta.  Absolut inte  då jag äntligen  tar tag i det sedan som jag aldrig gör.  Sedan i det  här fallet är alltid trädgården.   Men  kanske  ligger det till så att jag inte vill, för att jag  faktiskt får  så ont efteråt.????  Det ligger nog lite sanning i det, för när jag  väl är där så  e det ganska  skönt att pyssla om alla blommor,  hitta  lite  maskar  och  flytta tanken till fiske,  Då är jag inte längre i trädgården utan  ute vid  havet  och fiskar lite.   Efter  tankefisketuren  så  går jag dubbelvikt  kommer på hur många muskler som egentligen finns i min  kropp. Vilka jag inte haft en aning om att de finns men  ont gör de……

Sommaren  är  här,  idag  blev det även  en bränd blåbärspaj till efterrätt.   Torsdags soppans  blåbärspaj gick att äta  om man tog  bort  degen på  ovan sidan.. 🙁  det som är godast 🙂 .

Lev nu  du  hinner  leva i sen när  sen blir nu


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.