Jag valde lycka. jag är värd det…..


Tänk, rx Jag spinner som en katt. Jag tänker fortsätta spinna som en katt.  Jag flyter med. Ligger på vågorna, cure flyter. En liten kommentar av en okänd människa. Jag visste inte ens att denna människa fanns, tadalafil än mindre hur hon ser ut.  Jag har aldrig träffat denna kvinna, men hon är utsänd för att lära mig något. Hon denna underbara kvinna är utsänd för att lära mig något om mig själv.  Denna kvinna gör sig synlig,levande  i en liten kommentar i mitt förra inlägg,  inlägget är kort inte alla ord som jag använder men ändå förstår jag budskapet.  Så tydligt och så upplyftande.

 

Denna kvinna lärde mig  inom loppet av några sekunder att jag är en inspirerade skribent. Hon var utsänd till mig,  Jag var utsänd till henne.

Tanken blir så stor, ja, den blir  enorm,  nu när jag tänker den.  Kvinnan som har förmågan att skriva så kort och tydligt, lärde mig ännu en sak.  Hon lärde mig  att jag ska lita på mig förmåga. Under den korta stund som det  tog att läsa hennes rad, så ploppade det upp en massa tankar i mitt huvud.  Tankar som  jag kämpar med varje dag.  Dessa tankar är: Jag är bra, jag duger.  Tankarna var nästan skrivna som en text på tv.   Livet är  så fantastiskt, så härligt när man  kommer på att jag själv skapar min verklighet, att jag ensam har ansvar över att välja lycka i mitt eget liv.  Till och med  när tioöringen äntligen ramlar ner och visar mig,  att jag ensam har ansvar över att välja lycka,  att jag faktiskt är värd att välja lycka.  Tänk, det sista  orden i den meningen är de ord som är viktigast.  Jag är värd att välja lycka. Lycka är i den meningen  inte det  viktigaste utan  här vilja jag säga att  JAG ÄR VÄRD DET,  det är  där  viktigheten  ligger.

Tack underbara kvinna för att du finns och sprider din glädje över mig.  En så tidigt morgon, min första kopp kaffe är  ännu bara smuttad på  men  under  loppet av  en sekund valde jag lycka tillsammans med dina ord.

Lev  nu, En tanke som jag ska ta till mig i dag är att alla människor jag möter idag är utsända till mig för att jag ska lära mig något.

Igår är historia, nu kan jag göra något åt  vilket gör  att jag kanske påverkar framtiden……..


2 svar till “Jag valde lycka. jag är värd det…..”

  1. Jag dök in här igen efter din rad i puffen att du valde lycka idag!

    jag som skrev som olyckligt i min text!! tack för dina ord!!

    Visst är skrivpuffen härlig. Min ide är att man ej ska skriva nån kommentar om man ej har nåt gott att säga.
    VI är många som skriver ofta och läser och ger feedback. Det är en gåva att vara med här.Ibland skriver man nåt kort dåligt men ändå och ibland blommar man! bara man håller skrivandet igång….

    Lena

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.