Personlig utvecklings bevis…….

Jag rider fortfarande på den vinden att jag valde  lyckliga tankar idag. Jag skulle ha  kunnat välja andra tankar med  den  korta kommentaren.

Till ex skulle jag  kunna valt, here ja ja , viagra klart hon  skriver nått hon vill bara att jag ska  kolla in hennes sida, patient ( här  har jag skapat  min verklighet). Eller så skulle jag kunna tänka  klart att hon skriver så  hon vill bara att jag ska  skriva lika positivt tillbaka, (även detta min verklighet).

Min utveckling är inte kommentaren i sig. Utan hur jag valde att tolka den.  För jag  gjorde mitt val,  genom att  tänka klart att hon har rätt,  jag är en bra skribent.  Hon menar det  på riktigt.

Hade jag nu inte jobbat med mig själv, så  frenetiskt som jag faktiskt gjort, eller  om detta hade hänt för några år sen.  Så hade mina tankar inte  blivit valda så naturligt  positivt.  Då hade jag trott att  kommentaren som skrev, gjordes i en baktanke.
Vad jag menar är att kommentaren i sig, var inte  det  som jag rider på. Utan min vilja att faktiskt helt  av sig självt, välja att ta den till mig.

Inte kränka mig,  genom att  välja baktanke tankar eller  förminskande tankar.   Utan jag valde en verklighet  som var sann för mig,  jag var ärlig emot mig själv.

Jag tog emot berömmet med min värdighet.  Värdigheten att  ärligt säga tack, vad  härligt att du tycker så,  jag blir glad för uppskattningen. Jag vågade  ärligt säga tack.   Inte någon efterhängsen tanke eller  förminsknings tanke som,  Jaha, det här inlägget  skulle vem som helst kunna skriva.  Eller  ja, tack, men såg du alla stav fel.

Det är den vinden som  lyfter mig,  vinden att inte gömma mig själv. Den vinden visar  mitt rätta jag, den jag är.  Jag dolde inte mig, utan sträckte på mig, reste mig över alla  falska tankar, som jag  så lätt hade kunnat välja istället.  Jag bejakade mig själv. Jag blev så stor, som jag faktiskt är.

Tacksamheten här blir,  att jag har  vuxit,  jag har blivit  en liten del av den underbara människa   som jag  egentligen är. Jag  valde min egen storhet, eller gudomlighet.  Jag  gömde mig inte bakom falska  murar, som jag satt upp för att ingen skall kunna säga, vem tror hon att hon är.  Utan jag kunde i min ärliga kärlek till mig själv, ta emot beröm.

Jag stod upp för mig, sa tack så mycket,  det är jag och ingen annan som skrivit just det inlägget.

Det gör mig lycklig, det gör mig hel.  Jag har en vind att rida på.

Min personliga utveckling  har i dag, givit mig ett tydligt resultat, på att det  var värt besväret.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook