Jag är utsänd för att lära mina grannar att….


Vart tog  solen vägen?  En mulen morgon, hospital   och en mulen förmiddag  blir mulen insida  på mig. fast det är inte en mulen tråkig insida, cialis utan mera en  mulen springa runt i morgonrocks känsla.  Det är en  känsla som jag gillar.  Hade det varit  helt okey att göra det  alltid  så hade jag  som oftast sprungit runt i morgonrocken.  Morgonrock,  En kopp te och inget att göra saker  är  ibland det bästa jag vet.

Mulet för mig  säger att  jag kanske inte ska  visa min trädgård omsorg i dag utan det  får vänta till  finvädersdagar.  Hmm, det  är  den gamla vanliga  vanan i mig som  ger mig dessa ursäkter,  tråkighets genens trädgårdslat mask  säger mig att fult väder ingen trädgård.  Nu  kan det  ju finnas olika sorters fula väder,   fult väder för att  åka till havet är  för mig snöstorm hagel  åska och spöregn.

Fult väderträdgårdsaktivitets väder  är  himlen saknar sol.  Jag  har en förmåga att möblera om mina tankar så jag  får största vinsten.  Är det för mycket fint väder  kan jag inte heller  greja med min trädgård.  För fint väder  betyder för mig havet termos kaffe och solande timmar vid någon klippa.  Jag inser och har förlänge sen insett att,  Jag, borde vara  förbjuden villa ägare i ett område där  grannarnas  högsta dröm är att ha maskros och snigel fritt.  För  i min trädgård trivs både maskrosor och sniglar, ogräs och grill os  lekande barn och  högvolymdunkande ungdommar.

Så min familj är  grannfasa.  Vi borde bo långt från andra,  med naturtomt eller en stuga på en  klippa vid havet.

Men så  är inte livet för  oss, utan  lika mycket som grannarna  fasar över mina  maskrosor, lika mycket fasar jag för deras  millimeter gräsmatta som  gör min vild vuxen.

Jag blundar  solar mig och filurar, medan mina grannar springer runt och jagar  maskrosor och sniglar.

Stakars mina grannar…….

Idag ska jag leva  nu.  Varje människa  som jag möter idag,   ska jag titta på med nya . Fundera på vad eller varför  just de , är utsända till mig.

Mina grannar är utsända till mig, för att visa mig att det går att njuta av trädgårdarbete.

Jag är utsänd  till mina grannar för att lära dem att  man kan  finna  nöje i andra saker än trädgårdsarbete.

Lev nu  i morgon eller  i framtiden skall levas i framtiden…..


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.