Att få andra tankar…..

vaknat tidigt idag  av min sons klockradio.

Hur lycklig är  jag då på en skala?  Hur kan jag välja lycka, click i en sådan här situation.  Det irriterar mig  är ett mildaste gradens uttryck. För i mina tankar, pilule   så ligger han där inne och struntar i att stänga av den, för han orkar inte gå upp.

Det är min sanning som  jag skapat av verkligenheten. Det som är tragiskt i det, är att jag väljer att bli helt vansinnes arg av just det.  Det behöver inte vara den riktiga sanningen, att han struntar i den.

Utan  verkligheten kan vara, att han  faktiskt inte hör den.

Sanningen är  även att jag har ramlat in i ett beteende  av en gammal vana, för  under en period  så  hade jag  förklarat för honom att jag väcker dig en gång bara, en gång.  Går du inte upp,  och för sover dig  så kommer du att få gå  och lägga dig  tidigare.  Alltså en konsekvens, som han inte tycker om.

Då  den korta perioden som jag  och han  hade den överenskommelsen, så  funkade det.  Jag behövde inte  vakna av att klockradion tjöt ilsket.

Sanningen är att  det funkade  rätt så bra, sanningen är att jag  ramlat in i ett beteende som ingen vinner på.

Beteende  väcka  hundratals gånger.  Jag är ju  egentligen inte arg på klockan, eller min  son.

Utan  min arghet ligger i  hundratals gånger,  även i att jag är trött,  att jag valt att bli arg  och  valt att ta tillbaka mina vanliga gamla tankar.  En annan liten del i detta är att  då jag vaknar av väckar klockan  så har inte min kropp vaknat, min ADHD sätter in  på  två röda sekunder.  Tabletten som hjälper mig att vakna  är inte intagen och  jag har inte vaknat på mitt sätt.

Tragiskt, jag väljer att låta min tillgång styra på ett negativt sätt.  Här har jag något att jobba med.  Dessutom  skall jag återgå till  att väcka min son en gång.

Igår  skapade jag en ny blogg kolla in den här

 http://malixskrivpuff.wordpress.com/

Lev i nuet,  idag  ska jag  vara medveten om  mina val.  Hur jag  väljer att betee mig i olika situationer.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook