Tacksamhet…..


Jag har uppfyllt en dröm.  Min dröm som jag burit på  ganska länge, physician blev verklighet i går.  Det handlar om min gamla farmor. Min underbara  söta lilla farmor som är så gammal, ailment så trött och allt vad  det nu är med  min lilla farmor.  Igår var vi på kalas i gbg. åt god mat och träffade  min familj, det lilla som finns kvar av min familj. Vi firade min nu 40 åriga syster.  Under middagen där  så satt jag brevid farmor som  ännu en gång var en liten solstråle.  Jag lyckades övertala henne om att vi skulle ta oss en tur ner till Lerkil.  I min finurlighet så  berättade jag att vi var  en hlavtimma i från  paradiset.   Även att det hade  gett mig  en sådan glädje över att få  ta med henne  dit tillsammans  med  alla andra. Tänk  min  gamla farmor  Kom till Lerkil  och nu med  ett släp tåg av  svärdotter, barnbarn, barnbarnens äkta hälftar och slutligen barnbarns barnen  som redan börjar bli stora. Min gamla farmor som inte ens  tar på sig kläderna  ibland  kom iväg på kalas,  där efter en tur ner till Lerkil,  Hälsade på  Svanens som  under hela mitt liv  levt där, kanske  inte samma svan   men  dennes avkomma.  hon  min gamla famor fick  ännu en gång  sitta på stenen som  vi  haft under alla år  där vi druckit kaffe  och fika.  Igår  fick hon hjälp av  sitt barnbarnsbarn att  kunna sätta sig  hon  var i paradiset.  Hon gick  så långt och  väl framme vid bryggan kunde jag skymta  en yngre  farmor som  bara befanns sig  just där  hade  det funnit stege ner till vattnet   så  hade min farmor  badat.  Tyvärr så var de inte nere  ännu  med skulle det vara så  att  hon ännu finns kvar  så  ska vi ta oss en tripp till   med fika korg och baddräckt,  Alla ungdommar skall  isåfall ännu en gång få träffa  stålfarmor  simmandes mellan bryggan och stenen.

Min tacksamhet  blir:

Tack  farmor  tack för att du lät mig övertala dig. tack för att du ännu finns. Tack för att jag igår uppfylde en dröm att jag ännu en gång skulle få uppleva lerkil tillsammans med dig.

Även ett tack till att Lerkil  fortfarande är Lerkil.  Att det forfarande har sin charm och ser ut som det alltid har  gjort.

Tack för en dag en underbar dag……


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.