Idag har jag överrträffat mig själv

Innan jag berättar om min överträffan, try så vill jag berätta något som jag gett till mig själv i present.  En liten vit sak, discount som gör att jag kan skriva vart som helst. Jag köpte mig igår en liten mini dator. Denna lilla sak ska nu hjälpa mig att nå  mitt mål, jag burit inom mig länge. Jag ska ge mig själv tid till att förverkliga min dröm.
Min lilla söta vita dator  väger inget, jag kan ta med mig den vart som hest. Den ska bli min almanacka, min nya dagbok och även ska jag  istället för alla skrivböcker som  jag har över allt  lägga in små fina böcker i min lilla kompis.
Nu var det ju inte det jag skulle berätta om, utan  här ska  nu ske något stort, jag har hittat en lust till att  vara ute i min trädgård. inte bara vara ute, utan även vara här ute och  göra det fin, jag har lärt mig eller övervunnit mitt motstånd till trädgårdsarbete.  Redan innan klockan var nio idag, tog jag mina trädgårds handskar på,  gick helt frivilligt, utan någon som  helst övertalnings strategi  ut  och  började med min kompost.  Vilket inte är  vanligt, jag har hittat en glädje i trädgård i stället för måsten.  Det är stolthet för mig, jag  känner tacksamhet över min  glädje i  detta arbete.
Lev nu  just i denna stund,  då får vi så många denna just nu stunder.
© malix
Min lilla vita maskin ska föra mig till nya mål eller ett mål som varit så svårt att nå. Nu ska du få följa med mig  på min väg till mitt nya mål.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook