microblogg NEJ TACK!


hittade  något som hette micro blog.  Inser snabbt att det är inget för mig, check   namnet säger mig att där  får inte mina inlägg plats. Där finns det inget utrymme för mina ord. Mina ord  är ju som  Min ADHD  snabb lång  när  man väl börjat  och inte helt avslutat.  Har fått nya funderingar  och  helt nya  tankar  så hör ihop med  skrivpuffs bloggen.   Alla utmaningar  varje dag  är så inspirerade och roliga. När jag skriver  så skriver jag.  Jag har alttid tyckt om att skriva  jag skriver  hellre än bra.  Jag skriver mycket, find långt och fel. Så en liten microblogg är inget för mig  där får inte jag plats.

Dessutom vet jag inte vad man skriver i en sådan blogg.  Egentligen vet inte jag vad man skriver i bloggar  överhuvudtaget.  Men jag  är ganska  van vid att inte  finna mig till rätta, order   har ju alltid varit  annorlunda, så vad  säger att mitt bloggande skall vara  som alla andras?

Inget!!   Jag är jag,  jag är som jag är  men det underbara i det är  att det är jag som jag är.  Det mest fantastiska i det är att  det  duger,  det är precis så  djäkla dugligt  och bra som det ska vara för det är jag .

Microblogg att vara eller inte  vara,  bryr jag mig inte om  för där  får inte jag  plats.

Jag trivs bra här  under korkeken 🙂

Lev  nu  sen kommer senare.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.