Ögonvärk beror på rematisk värk

fick jag lära mig idag har ju  under veckan haft ont  och värk i  ett öga  från och till har det ju varit lite rött med.   Gick till sängs  igår  med ett öga som   sved värkte  och  var i ett ständigt flöde av tårar.  Helt utan  sorg eller glädje utan tårkanalen fick ett spel  och  visade mig att  här  är något som är fel.   Somnade gott  men vaknade i morse av en värk som inte  gick att uthärda, healing blev  lite rädd  tankar om förlorade syn och massa nojjor  om konstiga ögonsjukdomar.   Alla tankar på att förlora min syn blev för mycket så jag åkte i morse iväg till  doktorn som tittade på mig och skickade mig vidare till en   riktigt ögon läkare.  Denna ögon läkare var en  läkare som inte gillade  skjåpiga  rädda  kvinnor.    Han tittade på ögat tryckt e lite   gav mig   det värsta  svidande ögondroppar   jag varit med om.   inte ord sa han om att det skulle göra ont  utan det  fick jag   uppleva utan förvaning. en droppe  och  jag trodde ögat skulle fräta sönder.

Det gjorde inte det  och värken gav medd sig lite gran.   Efter alla konsttiga  undersökningar som jag   ärligt skall säga  inte  var  så  trevliga  de var även smärtsamma.

I slutskedet   berättade  doktorn för mig att jag har rematisk värk i mitt öga.    fick   åka till apoteket  hämta lite   mera  svidande ögonsalvor som skall  användas  6 gånger omdagen till  någon annan läkare  säger annat .   Dessutom  en annan liten ögon droppe som jag sakll ta   en gång om dagen. Undra hur mycket svid den kommer att ge mig.

Hur kan man ha rematisk värk i ögonen utan att ha rematisk värk i kroppen.  Jag skulle  till och med hellre ha den rematiska värken i ett knä istället för i ögat  för detta  gör inte  lite ont, cialis det  gör  svin ont  utan den svidande frätande salvan som skall bedöva mitt öga sex gånger om dagen ….

Ilband vill jag inte leva i nuet   ser gärna fram emot   när  doktorn berättar för mig att  jag inte skall ha dropparna mera.  Så nu lever jag i framtiden men upplever nuet 6 gånger omdagen  som är en orsak från historien.  Historiken är  den rematiska ögon värken , svidande droppar tar mig till nuet  de mindre onda ögonen efter dropparna   hjälper mig till  önskan om framtiden….

REMATISK VÄRK I ÖGONEN  VISSTE NI ATT DET FANNS NÃ…GOT SÃ…NT???

Det gjorde inte jag  men jag  läser heller inga  sådana böckerr  och gillar inte sjukhus doktorer och  allt sådant!   Förutom nu  när jag slipper mitt onda öga, fast  om en timma  så ska den frätande droppen i ögat,   vilket jag  redan känner i mitt nu lite ömmande öga.

Vill även berätta hur cool jag är,  sitter just nu i min säng med min lilla dator,   det är mörkt i rummet,   data skärmen lyser upp,  men jag skyddar mig med mörka   solglas.   Jag  och Magnus Uggla .   Mina ögongör mindre ont  så.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook