Min mage är i uppror, capsule idag känner jag mig yr och mår lite illa. Det är så det känns för mig när jag är nervös. Förr trodde jag att jag var sjuk då det blev så, no rx idag vet jag och känner mig själv så pass väl att jag vet att detta handlar om att jag skall vara i ett sammanhang där jag egentligen inte vill vara.

Sitter här nu för att skingra mina tankar och slippa hela tiden vara orolig.

Just sådana här tillfällen har jag varit med om så många gånger nu, alla dessa möten med skola och proffsiga människor. Där jag blir en liten människa som är utan kontroll. Här bestämmer andra människor, Jag blir liten, jag har ingen som helst möjlighet att utan andras goda vilja få till det så att det funkar för oss. Min och min lilla killes framtid vilar i skolans goda vilja. Hur de bestämmer blir vad vi ska leva efter.

NU är det inte så att detta är farligt jag vet att skolan gör så gott de kan jag vet att vi alla är där för att göra det bästa vi kan.

 Idag borde jag inte heller vara rädd, orolig och nervös. Men historia gamla saker från för spökar och trycker till mig. Inatt drömde jag om hur min son kommer hem och åter igen berättar för mig hur ouppfostrad och dålig han är.

Denna gång var det inte min stora pojke utan min lilla som var i drömmen.

 Det är för länge sen och så långt tillbaka men spökar ändå.

Har man barn som har lite olika former av bokstäver så blir man oftast sedd som dålig förälder, jag kan inte säga att jag känner det idag men de gamla spökena inom mig viskar och skickar små meddelanden om det idag.

Min annars relativt bra bild av mig själv blir nu otydlig och den inre säkerheten känns inte lika tydligt nu jag är liten.

 Jag har blivit lite mindre tydlig, jag är utan kontroll är rädd för att grodorna ska hoppa ut ur munnen på mig. Rädd att det skall blixtra till i huvudet på mig att det ska flyga ut saker ur min mun som jag sen inte kan stå för.

Jag vill inget hellre än att det ska funka. Att min son ska hitta känna sig trygg i skolan, känna att han duger, är bra som han är.

© https://malix.se/


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.