ADHD är en liten bit som blir vacker när man visar den…..


Mitt budskap är viktigt ! I hela mitt liv har jag varit annorlunda, check jag har vetat det, health men inte velat vara det. När jag var liten kunde jag inte läsa och skriva, när jag var liten satt jag i skolan och dagdrömde mig ut ur klassrummet. När jag drömde mig ut var jag normal. Då var det ingen som tyckte att jag sa konstiga saker, eller pratade för högt. Ingen märkte att jag inte kunde läsa, alla märkte att jag var klok, klart i knoppen, inga myror i benen, och min kropp gjorde allt den skulle.

I min dröm var jag duktig på alla prov och stavade rätt i alla ord.. Sa kloka saker och ingen tyckte att det jag sa var dumt.Alla lärare gillade mig och tyckte jag var duktig, jag kunde till och med sitta still i klassrummet utan att somna.I min dröm var jag normal.När jag blev vuxen var jag onormal men jag har lärt mig att passa in i fyrkantigheten.Alla barn och ungdomar ramlade in i mig, om de hade lite svårt att förstå sitt sammanhang. De ungdomar som jag träffade i mitt liv blev speciella så stjärnor i mitt hjärta, där var och en hade sin egen plats.Dessa barn speglade min barndom utan att jag var medveten om det. Jag ville hjälpa dom till fyrkantigheten. Det var mitt lilla jag som ville få dessa ungar normala.

När jag fick barn så fick jag barn som jag kände igen. Mina barn var små kopior av mig innan min fyrkantighet. Jag kämpade och kämpade med att de skulle vara fyrkanter som fattade förstod kunde.

Men jag kämpade ännu mera att kraven på mina barn skulle vara annorlunda, jag ville få de vuxna runt mina barn att se deras tillgångar,förmågor och att de skulle låta mina barn att få uppleva förståelse acceptance.Jag ville inte att de skulle uppleva det jag gjorde i min barndom.När jag var stor vuxen och misslyckad så viskade en fågel i mitt öra om att söka hjälp. Jag gjorde de, och tänka sig jag fick hjälp. Jag fick hjälp som var hjälp för mig som hjälpte mig i mig. Jag blev inte normal, jag blev inte annorlunda från den jag egentligen är. Utan jag blev jag, jag blev mig, min förklaring blev ett tillstånd av några bokstäver, min förklaring, upprättelse och förmåga blev förklarad i form av några bokstäver där jag fick förmånen att söka mig till lika sinnade. Jag fick förmånen att se på mig som unik, förlåta mig själv få min omgivning att förstå att jag är en människa en människa med känselsprö. En kvinna med antenner som inne har oförmågor och en massa förmågor som är unika för mig.Idag är det viktigt för mig att få vara jag med mina förmågor och mina oförmågor. Idag är jag en människa som har en liten del av adhd inom mig, för mig är det viktigt att andra människor som är som mig. Ska slippa leva min historia.Barn som är som jag ska slippa få uppleva samma frustration från vuxna som jag fick. För mig har det blivit viktigt att möta andra människor med respekt för dem själva. För mig är det viktigt att möta människor som är människor. Jag behöverr inte göra om mig, dölja mina förmågor, när jag visar mig som jag är så blir jag stor tydlig och fantastisk. Dessutom växer jag då jag slipper dölja mig.Det har blivit viktigt för mig att hjälpa andra att vara som de är. Det är viktigt för mig att visa att min adhd är något bra en förmåga som jag kan ha nytta av. Om jag tar fram det som är bra och växer i mina speciella förmågor med adhd, så har jag lättare att be om hjälp, det som blir problem om jag inte är  den jag är.

jag har kämpat med att vara som alla andra helt i onödan, för jag kommer aldrig att bli det.  Jag måste få  vara den jag är.  Mr Thåström skriver DET ÄR NI SOM ÄR DOM KONSTIGA DET ÄR JAG SOM ÄR NORMAL……..Adhd är en liten del av mig, jag är så mycket mera än adhd€¦€¦ men det är en liten krydda i mig. Kryddan kan i vissa sammanhang briljera och skina låt mig lysa som jag är

© malix


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.