Metal-town


vi tog en liten tur till gbg.  Bara för att  andas in stämningen, there  alla människor som var där för att  gemensamt  delta i  festival.  Det är något visst med metal,  det är gemenskap äver åldersgränser.  Här möts gammal och ung för att lyssna njuta och må bra.  Visst finns det de som mår mindre bra i morgon men idag såg de flesta ut att må riktigt  djävla bra.  Här behövs inte berusning  här blir man berusad av musiken,gemenskapen och alla olika människor som sökt sig dit för att få en upplevels av  musik när den är som bäst!

Jag har  inte riktigt förståelse för  människor som går dit  och super,  supa kan de göra alla dagar i veckan men att supa på en  konsert är för mig oförståligt  det behövs inte  man blir berusad av musiken.  Dunket  pulserar  får blodet att  rusa runt i kroppen det behövs inte  bedövningsmedel av någon sort.  Endrofinerna i kroppen rusar runt av bara att vara där  och bara vetskapen av att alla har sökt sig dit för just musiken.  Jag skulle aldrig betala dyrt för en biljett, för att sedan supa huvudet av mig och missa stämmningen.  Det är jag för snål för  jag vill minnas, känna  och uppleva då jag går på konsert.

Jag tycker det var kul att vi  alla utan min lilla tjej ville med  och  kolla lite metal.

Jag har fostrat mina barn bra, de har fått rätt uppfostran …..

Nu vill jag även iväg och få uppleva min stora ikon Thåström tyvärr är det bara jag och min son som uppskattar honom men  han  spelar nästa torsdag undra jag om det finns biljetter kvar?…….

MUSTASCH var rätt bra min kära make och son tyckte nog de var bättre än vad jag tyckte.

© malix


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.