Livet är fantastiskt ……

I min värld av härlighet….

 jag har förmånen att leva det är jag tacksam för, cialis att jag lever och att jag faktiskt klarar av att fixa saker som andra i min situation kanske inte fixat. Jag har ju ADHD jops så är det, ADHD gör ju att jag kanske inte har lika lätt som andra med att fixa till allt så bra. Men jag har en annan förmåga förutom adhd jag lever i flyt, jag flyter, dessutom lyckas jag se till att göra sådant som är kul. Visst är jag barnslig, men jag vill i så fall vara barnslig. Jag formligen älskar att leva, leva som jag gör nu. Nu inser jag att det inte alltid kommer att vara så här utan endast några månader men just nu nu lever jag och jag mår så bra. Varför mår jag så bra?? Jo för nu känns det som mitt puzzel blir tillrätta lagt inte av andra människor utan av mig själv. Sen ska jag inte sticka under stolen med att hur andra beter sig runt omkring har en länk till att jag ser ljust på framtiden.

Idag var jag på skolan och skrev på ett papper som kommer att göra att min lilla pojk kommer att fixa skolan mycket bättre nästa termin. Detta tack vare att jag bor i en kommun som sätter barnen i centrum. Det skulle jag inte skrivit för några år sen. Men Färgelanda kommun har i dag en ny rektor i mellanstadiet som vågar tänka nytt eller vågar tänka, vågar se och hitta nya vägar.

Tack vare hennes djärvhet och mod så vågar jag se en skymt av härlighet. Jag vågar se att det kommer att funka.  Till och med kommer det  Att vara en LÄXFRI skola.  Detta tack vare Annika B.

Nu får det räcka med skola!

Vi har sommarlov även jag fast jag är över 40.

 Jag har förmånen att ha underbara barn helt fantastiska barn som gillar att umgås med deras mamma. Om jag tänker tillbaka på min egen ungdom, så trodde jag inte man kunde det. För jag hade fullt upp med kompisar, mina föräldrar var något som jag inte hade en tanke på förutom att titta över axeln så att de inte var där jag var. Tänk att jag lyckats att få små underverk till barn, som tycker det är kul att åka och bada med sin mor, de kan till och med tänka sig att vara med henne på en torsdagskväll då hon ska se Thåström.

Jo! Han måste bara få plats i detta inlägg, för han och hans musik är viktig för mig. Men viktigt är eller jag blir förundrad över att mina barn kan tänka sig att visa sig tillsammans med sin mamma och det rätt mycket oxå. Fast det är klart nu är det ju så att jag som mamma står för den ekonomiska biten i sammanhanget. Det hade kanske varit annorlunda om de hade fått betala kalaset själva…..

 Jag blir riktigt stolt, jag är en mamma till 4 barn två stora tonåringar som snart är 17 och 18 år två mindre som är snart 13, och 14 år. Dessa små underverk lyser upp mitt dag mitt liv till ett fantastiskt liv. Vi är en badande, musikälskande familj som gillar att göra saker ihop. Njaa nu tog jag nog i, för min lilla snart 14 åriga flicka hon som är väldans lik mig, är inte så benägen till att göra saker ihop med familjen utan ser oss, som något som kan umgås med om ingen annan finns.

Men ibland så inser hon att familjen faktiskt går att umgås med oftast då i samband med ost kex eller långa dagar vid stranden. Även i tävlingssammanhang efter som hon alltid vinner familjeligan. Vår ständiga tävling i brunt skinn lyckas hon alltid ta hem, för här ligger vi andra i lä. Just nu är flickstackaren vid havet i veckan men utan oss andra. Vi andra kommer att se ut som genomskinliga maskar i närheten av henne sen. Eller om vi kämpar så kommer vi se ut som kokta kräftor eller stopp ljus medan hon kommer ha en vacker gyllen brun färg tillsamman med hennes solblekat hår. Jag förundras över att hon är min dotter att denna vackra unga dam är dotter till mig som är ilsket röd av en dag vid havet. Ett stripigt slitet halvlångt lite grått och rått färgat hår. Jag har förmånen att ha så otroligt vackra barn.

Även denna gång kom jag ifrån ämnet, och inlägget blev ganska långt. Men kära broder själva inlägget handlar inte om dig över huvudtaget så det räcker med att du läser denna sista rad. Du klarade dig även denna gång men snart snart ska jag skriva ett långt inlägg om bara dig som du får traggla dig i genom.

Lev nu i denna stund just nu. Solen lyser fast jag inte lyckats väcka mina barn ännu bad väntar idag med livet just nu handlar om bad sol och bad….

©µ malix


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook