Thåström men även lite av min favorit sysselsättning


I högtalarna är det Thåström släpp aldrig här €¦. jag får sådana fantasier till hans texter och har egna tolkningar av hans texter. Oftast ramlar de in i mig och de ger mig betydelse i mig.

Jag säger att den killen han har adhd om man lyssnar på hans texter, seek hans liv ser väl oxå lite ut som just adhd liv. Så olikt mitt men mycket av hans tankar i texter stämmer in i det som är jag. Just nu gapar han ut jag vill inte ha. Han är och förblir helt grym, hans röst gör något med mig, alla hans krig blir mina krig. Men jag har slutat kriga, har aldrig krigat mera än med mig själv.

  Nog om Thåström nu han kommer säkerligen ta sig en stor plats på fredag i min blogg. Fredag morgon kommer vara till ägnat denna stora man.

 

 Tidigt i morse gav vi oss av hela bilen full med packning, redan klockan halv sju tog jag tag i matpackning för bad, frukosten åt vi vid sjön.

Just sådana här morgon och dagar gillar jag.

Har säkerligen badat 10 gånger så mycket solande blev det inte mest simmande. Min son skulle lära mig krålandets konst men jag insåg snabbt att jag är bäst på att simma vanligt, Men innerst inne inser jag att det hade vart nyttigt för mig att nyttja musklerna tar i mer och det skulle min stackars kropp behöva. Min lilla kille har äntligen efter fem års kämpande hittat till konsten att simma varje dag blir han säkrare och säkrare. Långa tåg av längtan sjunger Thåström nu. Långa tåg av längtan har det varit just att min lilla kille ska få kunskapen av att simma.

Nu står vi här femårs träning har varit värd varenda sekund. Allt mitt tjat har gett belöning nu och innan sommaren är slut kommer min lilla kille vara som oss andra i familjen, bad älskande fiskar. Förutom min make som införskaffar sig en krigsskada i samband av bad och lisebergsbesök. Han har inte upplevt känslan att bara slänga sig i badet och bli sval. Jag tror det handlar lite om adhd här med faktiskt för i allafall jag och min stora son har lite svårigheter med balans mm finns gånger som vi faktiskt snubblar eller springer på något som inte finns. Men badkonsternas konster är något som vi behärskar väldigt bra. Där behöver vi inte vara rädda för att ramla eller snubbla på något förutom bryggan då som hänt ibland. Att liksom missa sjön och göra en fin dykning på bryggan har ju hänt. Kan säga att det är inget jag rekomenderar rent av så avråder jag till sådana konstformer för det gör förb….. ont dessutom kan det göra ont i flera dagar om det vill sig illa. Jag har provat några få gånger och det gör lika ont varje gång. Men hamnar jag väl i vattnet så kan jag simma hur långt som helst. Även hur länge som helst. Den bästa bad temperaturen för mig är under 20 sträcket gillar att bli avkyld av bad.

Nu börjar det bli för varmt i vattnet för att jag ska uppskatta det fullt ut.

Avslutar detta inlägg till Alla vill till himlen å åka limosin förståss………

Lev nu idag  så  finns thåström kvar bara en dags väntan nu……..

©µ malix


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.