Jenny Ström


Satt just och kollade in  nått filmklipp på facebook med Jenny Ström. Det var ganska intressant.

Konstigt att vi har det samhället vi har, patient innan jag fick min diagnos så var jag normal i en onormalkropp.

Idag är jag onormal i en normal kropp.

jag blir förundrad över hur lång tid allt tar vilket är lite normalt för mig eftersom jag är ganska impulsiv så vill ju jag oftast att saker ska hända nu på en gång.

Men vad jag menar diagons debatten har varit länge nu, ändå händer det så lite.

Adhd vara eller icke vara diagnos feber och allt vad som sägs i debatten. Ner knarkade barn, men då har jag oxå  adhd, adhd är ett sätt att smita undan. mm vad man får höra!

Jag blir så trött trött på denna okunskap som vilar, det verkar inte heller ta slut.

När jag idag säger till folk att jag har adhd, så brukar de spärra upp ögonen, deras reaktion tolkar jag som att de tror att jag  ljuger.

Där efter brukar de sedan tala till mig med en tydligare röst, och mera tydligt visa vad de egentligen menar.

När man har adhd är det inte så att man är mindre smart eller lite bäng, snarare är det lite tvärt om.

Oftast har man en mera logisk tanke, som kanske  blir lite i skymmundan eftersom vi inte har en tanke åt gången. Utan tillsammans med den lilla tanken ryms det en mil med tankar till.  Tankar som snurrar gör att jag ibland blir lite trött, därför får jag concerta.  Concertan för mig hjälper mig att sakta ner tankarna och få ett mera vaket tillstånd. Jag sover inte så ofta längre, när jag äter concerta.  Ã„ndå får man höra att man knarkar ner Hallååå!!!! Jag blir mera vaken, inte trött. Min vakenhet gör att jag orkar mera, blir lite lånsammare i min impulsivitet,  nackdelen som jag kan se ibland är nog bara, att all de kreaktiva i mig lite försvinner.  Jag sitter fortfarande och ritar skriver  och allt annat men idag kan jag lite varva ner och koppla av. Det kunde jag inte innan, för då jag varvade ner då somnade jag idag är jag vaken!

vad har nu Jenny Strom med detta att göra??

det var så härligt att se att hon liksom delade mina tankar. Vi tänkte lite samma vi knarkar inte ner utan vi blir mera vakna……

Ps. en lite förmåga till är ju att jag ibland stavar som en konstnär 🙂 D.s

 © malix


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.