Rutiner är åter här

Sakta börjar vi nu återvända till livet med rutiner.

Nu står vi inte inför tröskeln till vardagen, help nu är vi i den.

Rutiner skall nu införlivas igen. Livet skall återigen bli som vanligt.Sommarlovets härligheter som  jag hade innan skolan slutade för barnen känner jag mig bestulen på.

 

Ett nytt kapitel kan skrivas in  överskriften  skulle vara Sommaren som försvann.

Sommarsolen tröttnade gick någon annanstans nu ska snart värmeljusen lysa upp våra liv, hösten och alla färgerna ska färga våra själar.

Min dotter har återigen dolt det vackra ansiktet med bruna krämer, hon vaknade tidigt idag.  Lite trött och fortfarande inte riktigt kry, men ändå traskade hon iväg till den första skoldagen. Min lilla flicka gör nu sin första dag i den åttonde klassen.  Tiden går fort, hon är snart vuxen.  Snart ska hon börja i gymnasie. Hennes dröm i livet är att bli polis, Jag hoppas och vill att hennes önskan ska bli verklighet, tyvärr så har hon kanske inte kropplängden för yrket men ännu kan de ske mirakel.

 

Min son har även han insett att verkligheten nu är i vardagen  idag väcktes han vid halvsjuk kom upp vid sju.  Han har redan gjort allt han ska göra och sitter nu och väntar på att klockan skall bli 10.15. Då ska vi på inskolningsamtal till den nya klassen. Just nu känns det bra, ännu kan inget hända  honom men  snart är vardagen här och oron för hur det funkar kommer att vara på plats.

 

Denna veckan skall en kvinna maila mig angående min bok.  Mailet kommer att innehålla kommentarer om min bok. hennes uppfattning om jag skall trycka min bok.Är jag nervös?? Nej det är jag inte.  Vad förväntar jag mig av kommentaren? Jag vet faktiskt inte oavsätt vad som kommer att stå så är det min bok. Mina fingrar har format orden och jag har skrivit sida för sida en herrans massa sidor, framför allt så har jag gjort något stort!Jag har slutfört något som jag påbörjat.  Jag har till och med slutfört det på ett bra sätt.

 

Jag inbillar mig även att det finns en rödtråd, hmm jag vet inte ens vad en rödtråd är ändå har jag den i boken.Tacksamheten är till mig själv i tanken, tacksamhet av vilja och envishet som är något som även jag lyckats ha i min personlighet, drivkraften som gjort att jag kom till sista sidan i boken.Detta blev ett mindre inlägg, rödtråd? vet inte.

Lev idag just nu, imorgon är en ny dag att leva i……….

© malix

8.15

den 17 aug.2009


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook