Äntligen kan jag sitta här en stund€¦€¦

Har haft lite målning och annat idag.

 

Idag har dagen sprungit iväg och jag med den. Började dagen med att måla, nu skulle det nästan till en flaska champagne, för jag borde fira lite smått.  

Jag är nu klar med min mina arbetsuppgifter på altanen, staketet är målat och fönster just där har fått en sista handläggning. Satt just och räknade lite fönster och har bara 20 fönster kvar, jag räknar fort, för att känna någon glädje kommer om förvandlar jag dessa till 7 fönster även om det då är några på varje fönster, kan till och med slå ut det på 8 om jag bara räknar våningar, skulle till och med i tanken få ner fönster till endast 4 om jag slår ihop våningarna.  Är det fint väder i några dagar kan jag se att det faktiskt finns ett liv efter husmålande. 

Måste även få till lite skrift om mina syskon som jag är glad att jag har. Vilken tur att jag har dessa underverk till syskon, för det gör att jag slipper tänka, och jag slipper att komma ihåg. Min gamla farmor skall även få plats i detta inlägg. Min älskade gamla farmor fick idag besök av sin familj från min pappas sida, för idag är det Lilly dagen. Min farmors namnsdag, mina underbara syskon misstänker starkt att min brors fru har en bricka i spelet, har fixat med bakelser och kakor idag, farmor lös som en sol även denna gång. Kaffet och kakorna tillsammans med hela min familj förutom min syster dotter, fikade hemma hos min gamla underbara farmor, fikat smakar alltid bäst hos henne i hennes sällskap.

Tänka att jag ännu har henne kvar, tänk att jag ännu har förmånen att ha min gamla farmor kvar. Lite vin fick hon att smutta på det ska ju vara bra för blodet, är man så gammal så ska man unna sig€¦€¦

Här blir tacksamhets tankar:

Tack farmor för att du ännu finns hos oss, tack min familj som gjorde denna tillställning, att vi alla sätter värde på den gamla kloka kvinnan som funnits i så många år.

©µ malix

2009-09-06 19:55


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook