Vaknade tidigt idag.

Vaknade tidigt idag.
Även ett under har skett, mind jag kom ihåg att jag skulle på utbildning i dag, sovaldi men inte av rätt anledning. Under några dagars tid har jag känt att det sticker i ansiktet och svider som solsveda. Egentligen började ju det redan i vintras. Då trodde jag att det var dataskärmen som gjorde det, där efter fick jag ont i mina ögon. Läkaren förklarade ju då att det kunde bero på reumatism eller psoriasis. Jag tror jag har kommit på det själv just nu för snart ser jag ut som Göran Johansson i mitt ansikte, illröda stora eksem som flagar. De kliar och ser inte riktigt bra ut. För många år sen i sambandet då min dotter föddes fick jag fläckvis håravfall, stora kala fläckar i hårbotten och under ett par års tid använde jag mig av hatt. Det var det värsta som kunde hända trodde jag tänkte jag då. Kanske inte så konstigt just då eftersom jag aldrig lidit av några större åkommor. I dag och i många år har jag ju vant mig vid att jag ibland tappar håret, och oftast går det att dölja de kala fläckarna. Detta året har varit en prövningarnas tid känner jag just nu. Först alla eksem som vandrat fram och tillbaka, sen i våras när jag fick ont i mina ögonmuskler, och nu mitt ansikte. Jag tycker lite att det räcker nu, nu får det vara bra. Jag vill inte ha mera nu. Nu behöver jag en vilo period.
Jag inser att jag själv inte kan göra något åt det, och jag måste inse fakta. Det är dags att söka upp en läkare och se vad denne har att erbjuda.
Det kommer inte att vara helt spännande, i tjusning för jag är rädd för läkare gillar inte vårdcentraler, inte heller mediciner och salvor.
Men sånt e livet ibland måste man göra saker som inte är riktigt kul även om man har lite adhd. Kanske är det så att jag nu först efter så många månader tar tag i problemet det har ju känts i snart ett år. Borde kanske gått mycket tidigare men bättre sent än aldrig, och rödflammig och flagig i ansiktet nej det är nog inte det jag vill vara€¦€¦
Lev nu just nu och smaka på sekunden. Borde jag kanske gjort redan för ett år sen. Hmmm
©µ
Malix

Technorati-taggar: ,,,,,

2009-09-11 08:16


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook