Tankar i morgonen…..

kristina 003 fredag, illness

Technorati-taggar: , medicine , generic ,,

morgon njo, jag har ju varit uppe en stund men kaffet det finns det ännu kvar.  I dag blir det till att jobba. Men jag börjar inte från kl. 15 så det finns några timmar kvar.  Skrivit utmaningen idag´, så den är klar.

Vår lilla kille hade en lapp i väskan som vi skulle sett tidigare.  Friluftsdag matsäck, var det på den lappen.  I panik fick min make åka och akutköpa lite förnödenheter till dagens höjdpunkt för våran son.  det är inte så svårt han nöjer sig med bulle, festis, och ostkaka.   En akut röjning i garderoben blev nödvändig för att hitta passande kläder till denna dag. Här behövs det en mamma, både sonen och maken yrade runt men två sekunder för mamman att hitta de saker som behövdes.

Vad är det som gör att vi är så duktiga på sånt? Hur kommer det sig att vi vet platsen på saker som inte finns.  Är det kvinnliga gener eller en kombination av bra strukturer och gener.  Jag misstänker sorgset att det är organisationsförmågor av mig mitt behov av att ha koll på allt.

Solen lyser, morgonrocken är fortfarande på men skall snart avlägsnas. Ett fönster skall målas. Där efter skall målarsaker bort ner i källaren och det vanliga livet skall återvända€¦€¦€¦..

Lev i nuet, just nu ta bort alla värderande uppfattningar om allt  för stunden just nu. Då lever nu smaka på nu, i morgon kan du smaka på i morgon€¦€¦

©µ malix


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook