Utan batteri ………….

har just hemkommit från mitt arbetspass.  Det var roligt att komma tillbaka. Skulle ju i och för sig sova på natten men det var lite si och så med sömnen. Det var längesen jag sov där och jag brukar få vänja mig lite i några pass. Tyvärr är det länge tills nästa pass så det kommer att ta tid men att vänja sig vid vanan.

Idag hade jag tänkt att handla och lämna in min lilla vita dator som inte funkar som den ska, viagra batteriet har lagt av. Hela tanken med min lilla vita är ju just batteriet och litenheten som gör att den kan tas med över allt.  Utan batteri har jag inget behov av den. Tanken med den var ju att ha den som ett hjälpmedel så att jag alltid är uppdaterad och har planerna framåt.

Lite besviken på min lilla vita, malady men hoppas att garantin gäller det var ju bara ett halvår sen jag köpte den.  Hittade ut till trädgården som skriker på Hjälp!!!

Här saknar jag tyvärr kraften till att ta tag i ogräset som tagit överhand, try men laddar för att göra en kraft ansträngning fast inte idag€¦ tar det sen.

idag ska jag leva just nu, smaka på stunden nu.

 kristina 009

Nu bara ett minne första doppa fötterna i våras.

©µ malix

Technorati-taggar: ,,,

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook