Det var meningen att jag skulle missa….. till och med bra


Idag blev det att vakna lite sent, store hmm inte bra efter som jag ska jobba.

Migränhuvudvärk infanns sig redan i natt. Försöker just nu bota den efter konstens alla regler.  Jobbar ett långt pass vilket just nu inte känns lockande med tanke på mitt huvud. 
Snart börjar jag att arbeta på riktigt igen, har varit tjänstledig i nästan ett år, bara en vecka kvar sen blir det som vanligt igen.

Tankar från igår med den stora missen har bytts ut, inbillar mig till och med att min miss var bra. Tror min son behövde mötet med skolan själv utan att hans mamma satt där och la sig i. Rektorn ringde i går och berättade att han de första minuterna satt i en skyddande ställning med benen i kors och armarna hårt knutna framför sig. Inbillar mig att vi kanske gått samma kurs jag och hon. För just sådana saker är jag också uppmärksam på i olika situationer, hon berättade att efter bara några få minuter satt han mera ledigt och berättade om hur han ville ha hjälp med vissa saker.  Det var nog så att min miss var något som var förbestämt av högre makter för att jag skulle öppna mina ögon se att min son är på väg att faktiskt bli vuxen. Tänk idag sitter jag här och nästan pöser över av stolthet, han min son, min lilla underbara pojke är snart vuxen. Han löser oförberedda situationer galant och moget.

Det är inte jag som mamma som ska ta åt mig äran, nej den äran är helt och hållet min sons.  Tänk att jag fick förmånen att få vara mamma till ett sådant underverk, som har så många kvaliteter och styrkor.  Det bor tacksamhet i mig€¦€¦€¦

©µ malix

Technorati-taggar: ,,,,,,,

Ett svar till “Det var meningen att jag skulle missa….. till och med bra”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.